Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti". Ironia lui Daniel Niculae înainte de Rapid - FCSB

"Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti". Ironia lui Daniel Niculae înainte de Rapid - FCSB

Rapid

Comentarii

Rapid - FCSB se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, pe Arena Naţională.

Daniel Niculae, mesaj ironic către fanii FCSB-ului

Rapid - FCSB se va juca sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în direct, pe Orange Sport 1. 

Daniel Niculae a dat ”startul”. Preşedintele Rapidului a promis spectacol în derby şi nu s-a putut abţine să nu îi ironizeze pe rivali. 

"Vor veni stelişti, vor pleca rapidişti pentru că vor admira spectacolul făcut de fanii noştri de la Tribuna 1 şi Tribuna a 2-a. Nu cred că vor veni foarte mulţi stelişti pentru că e o cerere uriaşă din partea fanilor noştri. 

Este un meci foarte-foarte important, dar nu e un meci decisiv. Trebuie să luptăm până la capăt, se înjumătăţesc punctele, sunt echipe foarte bune în play-off, care pot încurca pe oricine.

Dacă am fi reuşit, şi cu siguranţă am fi meritat, să câştigăm la Craiova, dacă am fi primit acele două lovituri de la 11 metri, am fi fost mult mai aproape de FCSB şi la o distanţă mai confortabilă de CFR Cluj”, a declarat Daniel Niculae, potrivit AS.ro.

Rapid Bucureşti a anunţat pe reţelele sociale faptul că au rămas doar 2.000 de bilete pentru partida de pe Arena Naţională, la o zi după ce tichetele pentru derby-ul din Capitală s-au pus la vânzare.

Înaintea meciului direct, rapidiştii sunt la 12 puncte în spatele FCSB-ului, dar au statistica de partea lor. S-au impus în ultimele trei derby-uri. Cu Rapid gazdă, FCSB nu a mai câştigat din 2014. 

"Ne pregătim de istorie". Interes uriaş pentru derby-ul Rapid - FCSB! Câte bilete au rămas

Afla mai multe despre: daniel niculaerapidfcsb 

viewscnt
Articole similare