Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Arbitrul pe care Gigi Becali vrea să-l vadă la Rapid - FCSB: "Dacă greşeşte, asta e, nu mă supăr"

Arbitrul pe care Gigi Becali vrea să-l vadă la Rapid - FCSB: "Dacă greşeşte, asta e, nu mă supăr"

FCSB

Comentarii

Rapid - FCSB este meciul etapei în Superliga! Cele două rivale se înfruntă în ultima etapă a sezonului regulat şi vor lupta pentru ultimele puncte "înjumătăţite", ale sezonului.

Gigi Becali, finanţatorul vice-campioanei şi totodată al liderului din Superliga, în acest moment, a vorbit despre potenţialele variante din punct de vedere al arbitrilor care ar putea oficia meciul dintre cele două rivale bucureştene.

Latifundiarul din Pipera şi-a ales favoritul, cât şi arbitrul pe care ar vrea să-l evite cu orice preţ, la partida de sâmbătă seară.

Gigi Becali: "Haţegan e numărul 1, părerea mea"

"Părerea mea Haţegan e numărul 1. Ca să nu existe discuţii. Dacă greşeşte Haţegan, asta e, nu mă supăr. A greşit. Dar dacă îl bagă pe Istvan Kovacs şi chiar dacă ar greşi, nu accept. De ce? Un om care arbitrează meciuri străine, în Europa, şi vine în România şi greşeşte, nu îl accept? De ce acolo nu greşeşti şi aici greşeşti? Nu e în regulă.

Eu am spus tot timpul că e cel mai bun, dar acum a revenit Haţegan. El e numărul 1. Şi cred că pe Haţegan îl va da. Ar fi cel mai bun arbitru pentru meciul ăsta. Aşa cred. Nici ăla nu mi-ar displacea, Feşnic, şi el are valoare, numai că el a făcut lucrurile alea cu Rapid. Nu e bine", a declarat Gigi Becali, la Fanatik.

FCSB este pe primul loc în clasamentul din Superliga, înainte de partida cu Rapid de sâmbătă seară, cu 64 de puncte, în timp ce Rapid se află pe poziţia secundă, cu 52 de puncte. 

Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00 şi este în direct pe Orange Sport 1. Partida dintre cele două rivale se va disputa pe Arena Naţională, stadion pe care se anunţă o atmosferă incendiară, creată de suporterii ambelor cluburi.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliarbitrajovidiu hateganrapidhoratiu fesnicistvan kovacs 

viewscnt
Articole similare