Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Real Madrid îl pierde pe Jude Bellingham! Cât va lipsi englezul după ce a văzut cartonaşul roşu, în meciul cu Valencia

Real Madrid îl pierde pe Jude Bellingham! Cât va lipsi englezul după ce a văzut cartonaşul roşu, în meciul cu Valencia

Real Madrid

Comentarii

Jude Bellingham a primit cartonaşul roşu şi a fost eliminat şi suspendat după ce a protestat la adresa arbitrului partidei dintre Real Madrid şi Valencia, Jesus Gil Manzano.

Suspendare de două etape pentru Jude Bellingham

Bellingham a trimis mingea în plasă după ce arbitrul meciului a fluierat finalul întâlnirii. Madrilenii au protestat şi au primit un cartonaş roşu, acordat lui Jude Bellingham. S-a terminat 2-2 şi Real este pe primul loc în clasament, cu 66 de puncte. Valencia este pe locul 8, cu 37 de puncte.

Mijlocaşul englez al celor de la Real Madrid adus la începutul sezonului din Bundesliga, de la Borussia Dortmund, a primit o suspendare de două etape şi va rata partidele cu Celta Vigo şi Osasuna.

Motivul suspendării? Atitudine de dispreţ sau desconsiderare la adresa unui arbitru, a unui oficial sau a unei autorităţi sportive, este anunţul celor de la Revelo. Reacţia englezului la adresa arbitrului partidei cu Valencia, Jesus Gil Manzano i-a adus o suspendare de două partide, iar astfel, variantele lui Carlo Ancelotti pentru mijlocul terenului s-au redus.

Bellingham a înscris presupusul gol de 3-2, acesta fiind ulterior anulat din cauza fluierului arbitrului. Decizia de a fluiera finalul meciului în momentul în care mingea se îndrepta spre poarta portarului gazdelor, Giorgi Mamardashvili, i-a înfuriat pe jucătorii lui Carlo Ancelotti.

Bellingham este golgheterul madrilenilor în acest sezon de La Liga. Mijlocaşul ofensiv în vârstă de 20 de ani are 16 reuşite în 22 de partide în această stagiune.

  • 180.000.000 de euro este cota estimată pe piaţa transferurilor, conform transfermarkt.com

Afla mai multe despre: real madridjude bellinghamla ligavalenciaspania 

viewscnt
Articole similare