Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Jucătorul Petrolului, criticat în direct: ”E disperat să fie faultat. Doamne, ce ruşine!” | EXCLUSIV

Jucătorul Petrolului, criticat în direct: ”E disperat să fie faultat. Doamne, ce ruşine!” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, scor 1-0, gruparea Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a 29-a a Superligii.

Panduru şi Cosmescu au răbufnit după FCSB - Petrolul

Partida dintre FCSB şi Petrolul s-a încheiat cu victoria roş-albaştrilor, scor 1-0, în etapa cu numărul 29 din SuperLiga României.

Basarab Panduru şi Bogdan Cosmescu au urmărit partida şi au rămas dezamăgiţi de atitudinea tânărului jucător Mario Bratu, care a simulat de mai multe ori pe parcursul partidei. 

Bogdan Cosmescu: ”Doamne fereşte, aşa ceva! Bă tu iti dai seama ca el aştepta să intre ăla în el şi îla nu mai venea! (n.r. râde) Era disperat să intre ăla in el”

Basarab Panduru: ”El pune stângul şi tot aşteaptă să vină ăla în el. Doamne, ce ruşine! Un jucător tânăr care trebuie să gândească diferit, de abia astepţi să intri, nu trebuie neăparat să-i mânănci pe adversari dar joacă fotbal.

De aia te bagă să joci, e păcat, că ai şi ceva talent. Dacă nu îl învâţăm că lucrurile ăstea nu sunt bune... Ai curaj, fă ceva, nu simula! Aşa nu e bine!”.

În vârstă de 21 de ani, Mario Bratu, un jucător provenit din Centrul de Copii şi Juniori al „galben-albalştrilor”, a bifat 21 de apariţii în stagiunea precedentă a Superligii, el aflându-se, în ultimii ani, şi în anturajul selecţionatei „Under 20”.

Panduru l-a desfiinţat pe Mario Bratu

"Ce vrei, ce să comentez? Nu meritai nimic, meritai să pierzi. Îi vezi pe ăia că au tras de timp, păi tu ce ai făcut 80 de minute? Că n-ai venit să joci.

(n.r. - despre Mario Bratu) Dacă nu-i învăţăm ce trebuie să facă şi îi lăsăm în continuare să facă tâmpeniile astea, n-o să profităm şi n-o să avem niciodată niciun fotbalist tânăr.

Mario Bratu se arunca şi a aşteptat să îl atingă cineva. Învăţaţi-i cum să joace, nu să ceară câte ceva. D-aia n-avem fotbal, tot timpul ne aruncăm pe jos!", a spus Basarab Panduru, la Orange Sport.

Astfel, FCSB ajunge la 64 de puncte acumulate şi se distanţează la 13 puncte de Rapid, ocupanta locului doi. De cealaltă parte, Petrolul nu mai poate spera la play-off şi rămâne pe locul 10, cu 35 de puncte.

Afla mai multe despre: mario bratupetrolul ploieşti,  

viewscnt
Articole similare