Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cum se transferă jucătorii la FCSB. MM Stoica a explicat: "Are câte un pariu personal şi vrea neapărat să vadă dacă îl câştigă" | EXCLUSIV

Cum se transferă jucătorii la FCSB. MM Stoica a explicat: "Are câte un pariu personal şi vrea neapărat să vadă dacă îl câştigă" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

MM Stoica a vorbit despre procesul din spatele transferurilor realizate de FCSB, şi ce contribuţie au membrii staff-ului, pe lângă dorinţele patronului clubului, Gigi Becali.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, MM Stoica, a explicat cum decurg discuţiile din interiorul clubului, în momentul în care se vorbeşte de transferul unui nou jucător şi ce contribuţie au membrii staff-ului.

Mihai Stoica: "La Ngezana am dat ok-ul, s-a transferat"

(n.r. dacă staff-ul contribuie la transferuri) "Nu e subiect închis, a spus şi el, la Ngezana am dat ok-ul, s-a transferat, s-au transferat şi jucători la care n-am dat ok-ul, nu e atât de important. Important este că, uite, zilele trecute am vorbit de doi fotbalişti, că tot revin la ce am spus mai devreme şi în momentul în care primeşte un feedback bun din partea noastră, nici măcar nu verifică jucătorii respectivi.

<<A, bun, dacă zici că e bun, îl luăm, ce înălţime are?>>. Nu suntem excluşi din activitatea asta, doar că există şi cazuri în care are câte un pariu personal patronul şi vrea să vadă dacă îl câştigă sau nu, câteodată îl mai câştigă, câteodată nu." a spus MM Stoica, la emisiunea "Întrebaţi şi voi!"

FCSB este liderul clasamentului în Superliga. Echipa antrenată de Elias Charalambous este faţă în faţă cu cel mai dificil adversar al acestui sezon, Rapid. Se anunţă un duel de proporţii epice pe Arena Naţională. Biletele meci sunt spre epuizare, iar mizele acestei partide sunt imense.

FCSB îşi poate pierde avansul considerabil în cazul unei înfrângeri, odată cu intrarea în play-off şi totodată, cu înjumătăţirea punctelor.

Rapid - FCSB se joacă sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00 şi este în direct, pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: gigi becalimm stoicafcsbsuperligatransferuri 

viewscnt
Articole similare