Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Capitolul la care Alexandru Maxim l-a depăşit pe Gică Hagi! Ce a reuşit fostul jucător al lui Stuttgart

Capitolul la care Alexandru Maxim l-a depăşit pe Gică Hagi! Ce a reuşit fostul jucător al lui Stuttgart

Stranieri

Comentarii

Alexandru Maxim a devenit al treilea român din topul apariţiilor din prima ligă din Turcia. Fotbalistul celor de la Gaziantep l-a depăşit pe Gheorghe Hagi, în acest clasament.

Fostul jucător de la Stuttgart este pe locul trei în clasamentul fotbaliştilor români cu cele mai multe prezenţe în campionatul Turciei. Liderul clasamentului este fostul atacant al echipei naţionale, Bogdan Stancu, cu 264 de prezenţe. Giani Kiriţă se află pe poziţia a doua, cu 162 de apariţii.

Alexandru Maxim, pe locul trei în clasamentul prezenţelor jucătorilor români în Turcia

Gheorghe Hagi, multiplu campion al Turciei alături de Galatasaray, formaţie a cărui suporteri nu l-au uitat pe "Rege" nici după 20 de ani de la performanţele sale la clubul din Istanbul, a jucat de 132 de ori în tricoul lui Galatasaray, în Super Lig şi a cucerit patru titluri de campion.

Alexandru Maxim şi-a depăşit şi numărul de prezenţe acumulate în Bundesliga, pentru echipe precum VfB Stuttgart şi Mainz 04. Fotbalistul echipei naţionale a ajuns la 141 de prezenţe în Super Lig, pentru Gaziantep şi Besiktas În cele 141 de partide disputate în Super Lig, Maxim a înscris de 42 de ori şi a oferit 22 de pase decisive.

Alături de Maxim, la Gaziantep se află şi Denis Drăguş, Florin Niţă, Junior Morais şi antrenorul echipei, Marius Şumudică. Echipa se află pe loc retrogradabil, locul 18 în clasamentul din prima ligă turcă.

În acest sezon de Super Lig, Maxim a bifat 25 de prezenţe, a marcat două goluri şi a oferit patru pase decisive, pentru echipa antrenată de Marius Şumudică.

  • 1.600.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu 56 de selecţii în echipa naţională a României, conform transfermarkt.com

În următoarea etapă din Super Lig, Gaziantep o înfruntă pe Besiktas, pe teren propriu.

Afla mai multe despre: echipa nationalaalexandru maximgica hagigheorghe hagigaziantepturciasuper liggalatasaray 

viewscnt
Articole similare