Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Marius Şumudică se gândeşte să plece de la Gaziantep: ”Îmi fac bagajele. Starea mea de sănătate s-a deteriorat”

Marius Şumudică se gândeşte să plece de la Gaziantep: ”Îmi fac bagajele. Starea mea de sănătate s-a deteriorat”

Fotbal

Comentarii

Presa din Turcia anunţă că este doar o chestiune de timp până când va fi anunţată despărţirea dintre Marius Şumudică şi Gaziantep.

Gaziantep a fost învinsă de Antalyaspor, scor 0-1, luni, într-o partidă din etapa a 28-a din Superliga Turciei, iar situaţia din clasament devină critică pentru formaţia lui Marius Şumudică.

În urma acestei înfrângeri, Gaziantep rămâne pe locul 18, retrogradabil, cu doar 28 de puncte adunate în 28 de etape. 

Marius Şumudică vrea să plece de la Gaziantep

Dacă ar fi reuşit să câştige meciul cu Antalyaspor, Gaziantep ar fi urcat până pe locul 14, la egalitate cu Konyaspor, dar cu un golaveraj superior.

Nu s-a întâmplat acest lucru, iar comunitate din Gaziantep ”stă pe un butoi cu pulbere”. Cu toate acestea, potrivit jurnaliştilor din Gaziantep, Marius Şumudică a anunţat că va pleca de la echipă, imediat după ce va purta o discuţie cu conducerea.

Starea de sănătate a tehnicianului român s-ar fi deteriorat în aceste săptămâni, din cauza rezultatelor nefavorabile, şi simte că ar fi momentul pentru un pas în spate pentru a produce un şoc la echipa. Schimbare care să scoată jucătorii din acest impas.

Mâine îmi voi face bagajele şi voi pleca. Starea mea de sănătate s-a deteriorat, m-am îmbolnăvit aici. Nu suntem o echipă rea, dar sunt jucători care nu mă vor şi nu joacă. Există bisericuţe în vestiar. Trebuie să schimb echipa pe care o am”, ar fi declarat Marius Şumudică, pentru presa din Turcia.

Şumudică a reclamat arbitrajul de la meciul cu Antalyaspor

Imediat după meciul cu Antalyaspor, Marius Şumudică a contestat dur arbitrajul, reclamând faptul că nu a primit o lovitură de la 11 metri, la o fază în care a fost implicat conaţionalul Alexandru Maxim.

Florin Niţă, Alexandru Maxim şi Denis Drăguş au fost titulari la Gaziantep, în acest duel.
”Dacă cineva ţipă mai tare la televizor, poate schimba deciziile arbitrului. Astăzi, trebuia acordat un penalty la Maxim.

Dacă s-a cerut intervenţia VAR-ului, atunci este clar că era o fază de penalty. Cu toate acestea, arbitrul nu a acordat nimic.

De ce? Pentru că Gaziantep este o echipă care nu vorbeşte despre arbitri. Consider că am fost dezavantajaţi de arbitraj”, a declarat Marius Şumudică, imediat după înfrângerea cu Antalyaspor.

Afla mai multe despre: marius sumudicagaziantepantalyasporturcia 

viewscnt
Articole similare