Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali a refuzat să ofere 2.300.000 € pe un ”pachet” de patru jucători, cotaţi la 4.700.000 €

Gigi Becali a refuzat să ofere 2.300.000 € pe un ”pachet” de patru jucători, cotaţi la 4.700.000 €

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali (65 de ani), este cunoscut pentru faptul că uneori nu este tocmai inspirat în alegerea jucătorilor pe care îi transferă.

Omul de afaceri ar fi putut avea un sezon actual mult mai liniştit, dacă la un moment dat ar fi acceptat să investească puţin peste 2.000.000 de euro în aducerea a patru jucători, consideraţi extrem de importanţi pentru rivala Rapid, aflată pe locul secund în Superligă.

Gigi Becali i-a refuzat pe Rrahmani, Krasniqi, Burmaz şi Hasani

Potrivit sport.ro, patru dintre cei mai importanţi jucători ofensivi ai celor de la Rapid - Albion Rrahmani, Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hasani - aduşi în vara lui 2023 şi în această iarnă - au fost propuşi mai întâi şi celor de la FCSB, însă Gigi Becali ori nu a vrut să plătească suma cerută, ori nu i s-au părut interesanţi.

Primul despre care s-a vorbit a fost Ermal Krasniqi, de la CFR Cluj. Gigi Becali l-a plăcut, l-a dorit, dar nu a vrut să ofere mai mult de 400.000 de euro. Rapid a profitat din plin. A acceptat să plătească 1.000.000 de euro, iar ”aripa” kosovară este piesă de bază în acest moment.

Şi Albion Rrahmani a fost propus la FCSB, însă interesul a ”pălit” definitiv după un joc slab din Conference League, când şefii roş-albaştrii au venit să-l vadă la lucru. Rapidul nu a ezitat şi a achitat direct 600.000 de euro.

Sursa citată anunţă că şi Borisav Burmaz ar fi putut ajunge la FCSB, însă Gigi Becali nu ar fi fost convins de către apropiaţi că se merită achitarea a 400.000 de euro. Gigi şi-ar fi dorit un împrumut pe şase luni, înainte de a-l transfera definitiv.

Vozdovac nu a fost de acord cu împrumutul. Din nou, Rapid a fost pe fază şi a achitat instant suma cerută de către sârbi.

Ultimul, dar nu cel din urmă, kosovarul Florent Hasani a fost şi el propus mai multor formaţii din Superligă, printre care şi FCSB. Din nou, Gigi Becali a ezitat. Nu şi Rapid, care a achitat 300.000 de euro.

Se pare că artizanul celor patru transferuri inspirate ar fi Victor Angelescu, acţionarul minoritar al celor de la Rapid, care este un fin cunoscător al fotbalului din ţările ex-iugoslave.

  • Cota de piaţă a lui Albion Rrahmani, conform transfermarkt.de, este de 1.500.000 de euro.
  • Cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.de, este de 1.200.000 de euro.
  • Cota de piaţă a lui Borisav Burmaz conform transfermarkt.de, este de 1.600.000 de euro.
  • Cota de piaţă a lui Florent Hasani, conform transfermarkt.de, este de 500.000 de euro.

Afla mai multe despre: rrahmanikrasniqiburmazhasanigigi becaliangelescu 

viewscnt
Articole similare