Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Gigi Becali, şocat de ce a păţit Rapid: ”Nu îţi vine să crezi!”. Cum a reacţionat patronul FCSB

Gigi Becali, şocat de ce a păţit Rapid: ”Nu îţi vine să crezi!”. Cum a reacţionat patronul FCSB

Rapid

Comentarii

Rapid a scos doar o remiză în deplasarea de la Craiova, iar diferenţa de puncte faţă de FCSB, liderul campionatului, s-a mărit.

Rapid a remizat pe terenul celor de la Universitatea Craiova, scor 1-1, în etapa a 29-a din Superliga României.

Oltenii au deschis scorul prin Mitriţă, în minutul 4, în timp ce Hromada a închis tabela în al patrulea minut din repriza secundă.

Gigi Becali, anunţ despre Rapid: ”I-a întunecat, i-a îngheţat”

Dar duelul din Bănie nu a fost lipsit de faze controversate de arbitraj, cea mai mare dintre ele fiind cea din minutul 85, atunci când Maldonado a intervenit decisiv asupra lui Oaidă, iar Rapid a cerut penalty.

Nu s-a acordat nimic, astfel că jocul a continuat în acelaşi mod, iar rezultatul de 1-1 s-a păstrat până la final.

La o zi distanţă, despre remiza marilor rivali a vorbit şi Gigi Becali. Acesta a fost de partea Rapidului şi a precizat că formaţia giuleşteană a fost privată de o lovitură de la 11 metri.

"500%! Mai penalty ca ăla nu ai cum să vezi. Nu se poate mai penalty ca ăla. Când am văzut că se uită… Mă rugam. Când am văzut, am zis că n-are cum, dacă vede VAR-ul nu are cum. Nu ştiu ce s-a întâmplat, i-a întunecat, i-a îngheţat.

(n.r. Rugăciunile…) Nu, că n-ai voie să te rogi de răul altuia, dar eu o fac, că sunt păcătos. Da, păi ce să fac. Zic ‘Doamne, iartă-mă, dar aşa vreau’. Acum e posibil să fi fost în primă fază offside.

Când am văzut că nu se duce la VAR, am zis ‘Doamne, aşa ceva?’ Nu îţi vine să crezi! 11 metri clar, ce să mai, i-a rupt piciorul!", a declarat Gigi Becali, conform Fanatik.

În momentul de faţă, distanţa dintre primul loc, ocupat de FCSB, şi ocupanta locului 2, Rapid, este de 12 puncte. Liderul are 64 de puncte, în timp ce giuleştenii, 52.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbrapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare