Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”500%! Mi-am zis că n-are cum”. Gigi Becali a tras concluzia după ce Rapid a cerut penalty în finalul jocului cu ”U” Craiova

”500%! Mi-am zis că n-are cum”. Gigi Becali a tras concluzia după ce Rapid a cerut penalty în finalul jocului cu ”U” Craiova

Fotbal

Comentarii

Universitatea Craiova şi Rapid au remizat, luni seară, scor 1-1, în Bănie, într-o partidă din etapa a 29-a din Superligă.

Universitatea Craiova a deschis scorul în minutul 30, prin Alexandru Mitriţă, însă rapidiştii au egalat imediat după pauză, prin Jakub Hromada, în minutul 49.

Gigi Becali consideră că a fost penalty la Oaidă!

Pe finalul jocului, mai exact în minutul 87, Răzvan Oaidă a avut o şansă bună de a marca. Nu a făcut-o, însă ar fi putut putut obţine o lovitură de la 11 metri, deoarece fundaşul central al oltenilor Denil Maldonado a avut o intrare întârziată asupra mijlocaşului giuleştean, imediat după ce acesta lovise balonul.

Centralul Marian Barbu nu a indicat punctul cu var, iar faza a continuat. Nici arbitrii din camera VAR - Iulian Călin şi Horia Mladinovici - nu l-au atenţionat pe central, măcar să privească faza la monitor.

Prezenţi în studioul Orange Sport, Bogdan Cosmescu şi Basarab Panduru au căzut de acord că se impunea acordarea unei lovituri de la 11 metri, în această fază.

De asemenea, patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a considerat că intrarea asupra lui Oaidă a fost una incorectă şi că rivalii de la Rapid ar fi trebuit să primească o lovitură de la 11 metri.

Totuşi, s-a bucurat de faptul că acest lucru nu s-a întâmplat, iar distanţa dintre cele două formaţii rămâne de 12 puncte, cu etapă rămasă de disputat din sezonul regulat, chiar derby-ul Rapid-FCSB.

”500% a avut penalty Rapidul în 87. Nu se poate mai penalty decât ăla. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Mi-am zis, dacă vede VAR-ul n-are cum. M-am rugat să nu dea, că-s păcătos. Eu fac d-astea.

E posibil, totuşi, să fi fost acolo ofsaid. E matematician Rotaru, ştie el. Când am văzut că nu se duce la VAR, nu-mi venea să cred. I-a rupt piciorul”, a declarat Gigi Becali, conform fanatik.ro.

Afla mai multe despre: gigi becalioaidamaldonadocraiova-rapid 

viewscnt
Articole similare