Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu ”i-a suflat” un jucător lui Gigi Becali. ”E fotbalist! Am vrut să-l iau eu”

Dan Şucu ”i-a suflat” un jucător lui Gigi Becali. ”E fotbalist! Am vrut să-l iau eu”

Fotbal

Comentarii

Patronul celor de la FCSB a numit jucătorul de la Rapid care l-a impresionat cel mai mult în ultima perioadă.

Omul de afaceri l-a nominalizat pe kosovarul Ermal Krasniqi, transferat de Rapid în această iarnă, de la CFR Cluj, în schimbul a 1.000.000 de euro.

Gigi Becali: ”Krasniqi e fotbalist! Am vrut să-l iau şi eu”

Gigi Becali şi-a adus aminte că l-a vrut şi el la FCSB, însă mutarea nu s-a mai concretizat. La scurt timp, pe fir a intrat Dan Şucu, care a ajuns la o înţelegere cu omologii de la Cluj şi l-a transferat pe mijlocaş.

Patronul celor de la FCSB îşi menţine părerea foarte bună despre Ermal Krasniqi, chiar dacă, la un un moment dat, în tricoul celor de la CFR Cluj, nu mai livra un fotbal de mare calitate.

  • 1.200.000 de euro este cota de piaţă a lui Ermal Krasniqi, conform transfermarkt.de.

Însă, transferul la Rapid pare să-l fi resuscitat pe Ermal, care a început din nou să-şi arate calităţile certe. Are 3 goluri şi 2 pase decisive în şapte meciuri disputate în tricoul giuleştenilor.

Krasniqi e fotbalist. Da? E fotbalist. Nu că Rrahmani, nu că Hasani. E adevărat, că şi ăia sunt fotbalişti buni. Dar cel mai bun de acolo este Krasniqi. Aşa cred eu. Cel mai mult de la Rapid îmi place de Krasniqi.

Dar mie îmi plăcea de la CFR Cluj. Şi nu ştiam de ce nu îl bagă. Am vrut să îl iau eu. Am vorbit la tine la emisiune, l-au furat imediat. Că îl luam eu. Krasniqi e fotbalist”, a spus Gigi Becali.

Afla mai multe despre: dan sucugigi becaliermal krasniqi 

viewscnt
Articole similare