Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Nu vrem să facem spectacol, vrem să câştigăm". Schimbări drastice la FCSB. De ce nu pot dormi jucătorii vice-campioanei | EXCLUSIV

"Nu vrem să facem spectacol, vrem să câştigăm". Schimbări drastice la FCSB. De ce nu pot dormi jucătorii vice-campioanei | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB este liderul Superligii cu o etapă înainte de divizarea echipelor în play-off şi play-out. Gruparea "roş-albastră" este aproape de primul titlu după nouă ani, dar rivalii de la Rapid vor să obţină primul trofeu de la revenirea în prima ligă.

Cele două mari rivale se înfruntă în această etapă într-un meci cu mari implicaţii. Rapid are oportunitatea de a se apropia de rivali, înainte de intrarea în play-off. Echipa antrenată de Cristiano Bergodi şi-ar putea facilita misiunea de a o ajunge pe FCSB, în clasament, odată cu înjumătăţirea punctelor.

MM Stoica, preşedintele Consilului de Administraţie a celor de la FCSB, a vorbit despre programul încărcat al echipei sale şi de problemele resimţite în rândul jucătorilor vice-campioanei, în nopţile după ce dispută meciuri epuizante, pe acest final de sezon regulat.

Mihai Stoica: "Am făcut trei victorii, marca CFR Cluj cu Dan Petrescu"

"Nu o pot scoate dintr-un context, am jucat 3 meciuri în 7 zile. Ce părea simplu cu Botoşani a fost thriller cu roşul primit de Nana Antwi. Meciul ăla ne-a dat peste cap, că a fost eliminat şi Olaru, care n-a jucat apoi. Nu e atât de greu să joci la 3 zile fizic, atletic, dar problema este că nu e fotbalist care după meci, la ora 10, la 11 jumătate doarme şi sfăprei, că adrenalina e la cote maxime, nimeni nu doarme noaptea după meci.

Se odihnesc, se joacă, dar nu se doarme. Am jucat joi cu Voluntari, am făcut doar o oră e drum şi a fost şansa noastră. S-a terminat târziu, la 12 noaptea s-a mâncat, vineri nu s-a făcut nimic, sâmbătă antrenamente lejer, că duminică jucai. Uite, Rapid a avut cinci zile pentru meciul ăsta (n.r. cu Universitatea Craiova). Am făcut trei victorii la un gol marca CFR Cluj cu Petrescu, ceea ce noi nu făceam, că făceam egal sau pierdeam la Voluntari.

S-a câştigat din trei motive, că s-a schimbat mult concepţia tactică şi se pare că varianta asta e cea câştigătoare, noi nu vrem să mai facem spectacol, ci să câştigăm.", a declarat MM Stoica, pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: fcsbmm stoicarapidsuperliga 

viewscnt
Articole similare