Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a anunţat situaţia medicală a lui Radaslavescu, fotbalistul U21 pe care echipa se bazează. Primul diagnostic: "Există posibilitatea asta" | EXCLUSIV

FCSB a anunţat situaţia medicală a lui Radaslavescu, fotbalistul U21 pe care echipa se bazează. Primul diagnostic: "Există posibilitatea asta" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Eduard Radaslavescu (19 ani) s-a accidentat în victoria înregistrată de FCSB cu Petrolul, în etapa 29 a Superligii, iar dinspre club au venit primele informaţii privind situaţia medicală a tânărului.

Ce se întâmplă cu Eduard Radaslavescu şi primul diagnostic! Fotbalistul a şchiopătat după FCSB - Petrolul

FCSB a învins Petrolul, scor 1-0, în etapa 29 din Superliga şi continuă să păstreze un avans mare în fruntea clasamentului, însă echipa bucureşteană s-a temut în urma meciului de pe Arena Naţională. 

Introdus după pauză, Eduard Radaslavescu, unul dintre cei mai importanţi jucători U21 ai FCSB, s-a accidentat după doar 12 minute în duelul cu "lupii galbeni", iar în locul său a fost introdus Andrei Pandele (20 de ani). 

Mijlocaşul a făcut o mişcare nefirească într-o fază a meciului şi a acuzat imediat probleme medicale, iar Radaslavescu a fost surprins şchiopătând după FCSB - Petrolul

A doua zi, MM Stoica a anunţat că situaţia mijlocaşului nu este atât de complicată pe cât părea iniţial. Preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB a susţinut că Radaslavescu a suferit o entorsă, iar în curând ar putea reveni pe teren. 

"Radaslavescu are entorsă, era bine azi, dar vedem mâine. Există posibilitatea să nu stea deloc.

Este o limită a durerii pentru fiecare, unii o au sus, alţii o au jos. Să vedem... (n.r. - cu Rapid, pe Arena Naţională) E un meci pentru jucători care sunt 100%", a spus MM Stoica, pentru Orange Sport. 

Pe 9 martie, Rapid o primeşte pe Arena Naţională pe FCSB, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: eduard radaslavescueduard radaslavescumm stoicaaccidentare eduard radaslavescu 

viewscnt
Articole similare