Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Pîrvu, taxat de MM Stoica, după declaraţiile de la finalul meciului: ”Nu se mai poate!” | EXCLUSIV

Pîrvu, taxat de MM Stoica, după declaraţiile de la finalul meciului: ”Nu se mai poate!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Petrolul a plecat învinsă de la Bucureşti şi a ratat şansa de a juca în play-off în acest sezon de Superliga.

MM Stoica i-a dat replica lui Florin Pîrvu: ”Nu se mai poate!”

Petrolul Ploieşti a pierdut la limită cu FCSB, scor 0-1, în etapa a 29-a a Superligii României. Unicul gol al meciului de pe Arena Naţională a fost, de fapt, un autogol al lui Valentin Ţicu, în minutul 46.

La finalul meciului, Florin Pârvu a avut câteva ”săgeţi” către cei de la FCSB, pe care i-a acuzat că au tras de timp imediat după ce au marcat. Declaraţia nu i-a picat bine lui MM Stoica, care i-a dat azi replica antrenorului de la Petrolul.

”Vreau să îi transmit lui Pîrvu să nu mai fie aşa mirat că am tras de timp! Ce voiai să se întâmple? Să luam gol în minutul 90+4? Uite că nu se mai poate! Mă feresc să jignesc adversarele. Mi s-a părut echipa care ne-a pus cele mai puţine probleme, a avut cele mai puţine ocazii de gol. O pun pe faptul că am jucat noi bine.”, a răbufnit MM Stoica, în direct, la Orange Sport. 

  • În urma acestui rezultat, FCSB a acumulat 64 de puncte şi este lider în Superligă, în timp ce Petrolul, cu 35 de puncte, nu mai are nicio şansă să intre în play-off.

 Florin Pîrvu: „Am fost surprins să-i văd pe cei de la FCSB trăgând de timp la ei acasă”

La flash-interviu, Florin Pîrvu a declarat că nu se aştepta ca cei de la FCSB să apeleze la trageri de timp, ţinând cont că meciul s-a jucat pe terenul liderului din Superliga.

„Consider că în prima repriză i-am închis destul de bine, în a doua au reuşit să marcheze. Apoi, am schimbat modulul de joc, am pus mai multă presiune pe ei, fără să concretizăm, dar golul plutea în aer.

Nu aş vrea să vorbesc despre arbitraj, dar au fost câteava situaţii care ar putea fi analizate. Pentru noi, urmează ultimul meci, acasă cu Sepsi. După care, e clar că va fi o luptă crâncenă în play-out.

Era important să fim concentraţi la începutul reprizei secunde. Ca antrenor, tot timpul te gândeşti că puteai face mai mult.

Eu am fost surprins să-i vâd pe cei de la FCSB trăgând de timp la ei acasă. Chiar m-au surprins, a fost strategia lor, au vrut să ia punctele. Modul în care ne-am prezentat ne-a dat speranţe că puteam marca”, a spus Florin Pîrvu după meci. 

”Racheta” lui Gigi Becali, neconvingătoare în meciul cu Petrolul: ”Petardă! Cred că nu stă bine nici cu capul”

 

Afla mai multe despre: mm stoicaflorin pîrvufcsb 

viewscnt
Articole similare