Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se adâncesc problemele la CSA Steaua. Fără explicaţii primite, Opriţa şi jucătorii şi-au pierdut încrederea | EXCLUSIV

Se adâncesc problemele la CSA Steaua. Fără explicaţii primite, Opriţa şi jucătorii şi-au pierdut încrederea | EXCLUSIV

Steaua

Comentarii

Se anunţă vremuri grele la secţia de fotbal a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti

Dacă din punct de vedere sportiv, şansele de a mai prinde play-off-ul în ultimele trei jocuri rămase sunt mici, nici atmosfera din vestiar nu mai este una cordială.

CSA Steaua, pe un ”butoi cu pulbere

Starea de incertitudine continuă să planeze asupra clubului. Pare că nimeni nu se mai zbate să obţină dreptul ca echipa să promoveze în Superligă, iar acest lucru se răsfrânge asupra jucătorilor şi antrenorilor, implicit a rezultatelor.

CSA Steaua are obligaţia de a-şi schimba forma de organizare pentru a avea dreptul de a evolua în Superligă: din club de drept public - departamental, în club de drept privat.

Cu toate acestea, şefii Clubului Sportiv al Armatei nu au ajuns la nicio înţelegere, chiar dacă au existat nume vehiculate ca fiind interesate.

Fără forma de organizare schimbată, CSA Steaua nu poate avea obiective reale. În acest sezon, se viza intrarea în play-off, însă cu ce scop, dacă nu exista drept de promovare?

Jucătorii simt frustrarea, iar rezultatele sunt pe măsură. CSA Steaua a înregistrat două înfrângeri în ultimele două runde şi are nevoie de un parcurs perfect în ultimele trei jocuri, dar şi de ajutor din celelalte partide pentru a prinde play-off-ul.

Conform surselor Orange Sport, situaţia este una critică. Antrenorul Daniel Opriţa este negru de supărare, deoarece nimeni nu le oferă nicio explicaţie, nicio rezoluţie care să le readucă speranţa promovării în Superligă.

Absolut nimeni din club nu ştie ce se va întâmpla în continuare. Fără obiective, fără o direcţie clară, impresia este că jucătorii de la Steaua intră pe teren doar menţinerea formei fizice şi pentru a încasa un salariu consistent.

”Nu suntem Steaua, la ce am jucat cu Reşiţa”

Cumva, această problemă a fost reliefată, indirect, şi de antrenorul Daniel Opriţa, la înfrângerea din etapa trecută cu CSM Reşiţa, scor 1-3, când elevii săi au practicat un fotbal rudimentar, falimentar.

Victorie meritată a Reşiţei, chiar dacă aş fi avut de contestat anumite faze, dar e greu, la scorul ăsta şi la ce am jucat noi, să mai mă leg de arbitraj. Deşi au fost două faze, un penalty în prima repriză şi faza de la primul gol. Vă spun lucrurile acestea nu pe ca o scuză, că n-avem nicio scuză la cum ne-am prezentat astăzi.

Dezastru, jalnic, ruşinos pentru ei (n.r. – pentru jucători), nu vreau să-i numesc Steaua, pentru că noi nu suntem Steaua la ce am jucat astăzi. Doar cei care au venit să ne susţină în tribună trebuie să fie Steaua, jucătorii, nu. E o ruşine ce au făcut. E o ruşine la cum au venit la meci. Cam toţi (n.r. – jucătorii), nu pot să… doi-trei dacă pot să evidenţiez, în rest, nu pot să spun că noi suntem Steaua.

Ce facem în acest sezon, dacă nu au ruşine faţă de oamenii ăştia care au venit atâţia kilometru să îi susţină şi să se uite pe tricouri că sunt fotbalişti la Steaua… . Să te prezinţi aşa, să nu ai ruşine, înseamnă că n-ai caracter. N-au caracter aceşti băieţi care au venit să-şi bată joc de emblema clubului, de suporteri, de toată lumea.

Îmi cer eu scuze în numele suporterilor. Efectiv, dacă te prezinţi aşa, înseamnă că nu vrei să joci pentru clubul acesta”, a spus Daniel Opriţa, citat de Radio Reşiţa.

Afla mai multe despre: opritacsa steauaplay-off liga 2 

viewscnt
Articole similare