Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ULTIMA ORĂ | "Am convenţie cu el". Gigi Becali, dat de gol! Când se poate face transferul-vedetă

ULTIMA ORĂ | "Am convenţie cu el". Gigi Becali, dat de gol! Când se poate face transferul-vedetă

FCSB

Comentarii

Transferul-vedetă pe care Gigi Becali vrea să-l facă la FCSB are şanse mari de reuşită în vara lui 2024. Revenirea lui Florin Tănase (29 de ani) la FCSB, în vara lui 2024, poate deveni realitate în vară, când atacantul rămâne liber de contract dacă va primi prelungirea din partea celor de la Al-Okhdood.

Florin Tănase, fostul căpitan al FCSB, a vorbit deschis despre revenirea sa la FCSB în vara lui 2024, când i se termină contractul cu echipa din Arabia Saudită. Fostul decar al "roş-albaştrilor" nu spune nu un reveniri sub comanda lui Mihai Pintilii şi Elias Charalambous.

Florin Tănase nu spune "nu" unei reveniri la FCSB în vara lui 2024: "Am o convenţie cu nea Gigi"

Mai mult, Florin Tănase anunţă că are "o convenţie" cu Gigi Becali, patronul FCSB, cu care are o relaţie foarte bună de pe vremea când era căpitanul echipei. În vara lui 2024, în funcţie de ofertele pe care le va avea, Florin Tănase s-ar putea întoarce să joace din nou în Superliga României.

"Mi-e dor, dar ce să faci, mai am aici contract până în vară. Ţin legătura cu nea Gigi mereu, să vedem în vară ce oferte voi avea. Eu am o convenţie cu dânsul. Rămâne să vedem din vară. Nu aş spune nu, e vorba de echipa mea de suflet", a declarat Florin Tănase, conform sportpesurse.ro.

Florin Tănase s-a transferat de la FCSB la Al-Jazira în vara lui 2022, când echipa din Emiratele Arabe Unite a plătit clauza de reziliere de 3 milioane de euro. Totuşi, el a rezistat doar un an în Emirate şi a fost lăsat să plece liber de contract la Al-Okhdood, în Arabia Saudită.

În acest sezon, Florin Tănase a jucat 18 meciuri (1503 de minute) în toate competiţiile sezonului, timp în care a marcat de două ori şi a livrat trei pase decisive.

  • 3,2 milioane de euro este cota de piaţă a lui Florin Tănase în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: gigi becalitransferflorin tanasefcsbsuperliga 

viewscnt
Articole similare