Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Stadion nou pentru FCSB? Mihai Stoica a răspuns fără să ezite: ”O astfel de investiţie costă 100-150 de milioane de euro” | EXCLUSIV

Stadion nou pentru FCSB? Mihai Stoica a răspuns fără să ezite: ”O astfel de investiţie costă 100-150 de milioane de euro” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Mihai Stoica a fost invitatul primului episod din ”Întrebaţi şi voi”, o nouă rubrică Orange Sport, dedicată prietenilor noştri de pe YouTube. Preşedintele CA al FCSB a răspuns curiozităţilor voastre, iar unul dintre subiectele propuse de urmăritorii canalului de YouTube a a dorit să afle mai multe despre posibilitatea construirii unui stadion care să găzduiască meciurile roş-albaştrilor.

Mihai Stoica exclude posibilitatea construirii unui stadion pentru FCSB: ”Ar fi o investiţie nerentabilă”

Meme a spus că FCSB nu îşi permite să îşi ridice o nouă arenă de la zero, motivând că investiţia ar fi mult prea mare.

Oficialul roş-albaştrilor a dat-o pe Juventus drept exemplu, care a fost nevoită să apeleze un împrumut de 60.000.000 de euro din partea Institutului de Credit Sportiv din Italia.

  • 155.000.000 de euro a costat ”Juventus Stadium”, cea mai modernă arenă de fotbal din Italia.

Silviu Tudor Samuilă: Văzusem o altă întrebare: ”Se merită să se construiască un stadion mai mic în baza voastră, pentru a găzdui meciurile voastre, cele de interes mai mic”

Mihai Stoica:  Nu s-ar fi amortizat niciodată. Ar fi fost o investiţie nerentabilă. De ce primesc întrebarea asta atât de des? Există vreo altă echipă din Bucureşti care are stadion propriu? Există vreo echipă care să îşi facă stadion din banii proprii? Vreau şi eu să văd în România că se întâmplă ce s-a întâmplat cu Arsenal în Londra sau cu Juventus în Torino. Nu sunt bani pentru aşa ceva. Un stadion costă 100-150 de milioane de euro. De ce să investeşti o sumă atât de mare, pe care n o poţi recupera niciodată.

FCSB îşi joacă meciurile de pe teren propriu în mod regular pe Arena Naţională. În ultimii ani, din diverse motive, roş-albaştrii au mai evoluat în Ghencea, la Piteşti, sau la Giurgiu.

 

Afla mai multe despre: fcsbsuperligastadionmihai stoica 

viewscnt
Articole similare