Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Americanii îl fac praf pe Patrick Mouratoglou: ”Simona Halep a câştigat! El şi-a pierdut toată credibilitatea!”

Americanii îl fac praf pe Patrick Mouratoglou: ”Simona Halep a câştigat! El şi-a pierdut toată credibilitatea!”

Tenis

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit, marţi, un verdict favorabil din partea TAS, care i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Presa din SUA l-a distrus pe Mouratoglou 

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste excelentă în cursul zilei de marţi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat că suspendarea româncei a fost redusă de la patru ani la doar nouă luni.

Presa din SUA a reacţionat după vestea primită de Halep şi l-au pus la colţ pe Mouratoglou.

„S-a făcut dreptate? Da! Simona şi-a declarat nevinovăţia din prima clipă. Şi-a strigat inocenţa în toate aceste luni lungi, care au reprezentat un coşmar pentru ea. Dar acum poate, în sfârşit, să îmbrăţişeze din nou instanţa. Toţi cei care au numit-o dependentă de droguri, dopată şi necinstită vor trebui acum să se mai gândească. Simona a câştigat.

Iar Patrick Mouratoglou a pierdut. Antrenorul francez şi-a pierdut credibilitatea după acest caz. El însuşi şi-a asumat întreaga responsabilitate pentru ceea ce s-a întâmplat cu Simona. Prin urmare, este corect ca el să fie adevăratul perdant al acestei afaceri”, au scris cei de la Tennis World USA.

Reacţia lui Mouratoglou

Mouratoglou a recunoscut că este responsabil pentru suplimentul contaminat utilizat de Halep şi a postat un mesaj scurt, în limba engleză după ce a redistribuit un mesaj al lui Ahmad Nassar, preşedintele Asociaţiei Jucătorilor Profesionişti de Tenis.

Mouratoglou a scris: „Acestă nedreptate e incredibilă! Da, trebuie să se schimbe” („The unfairness is incredible. Yes, it has to change” în engleză).

”Ar trebui să-ţi ceri scuze!”. Avalanşă de comentarii negative pentru Serena Williams după micşorarea suspendării Simonei Halep!

Afla mai multe despre: mouratoglouhalepsuspendare 

viewscnt
Articole similare