Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Bayern Munchen i-a găsit partener lui Harry Kane! 40 de milioane pentru transferul unui golgheter din Serie A

Bayern Munchen i-a găsit partener lui Harry Kane! 40 de milioane pentru transferul unui golgheter din Serie A

Bayern Munchen

Comentarii

Bayern Munchen este pe cale să activeze o clauză de rescumpărare în cazul fotbalistului cedat vara trecută la Bologna, Joshua Zirkzee.

Bavarezii au renunţat la Zirkzee şi l-au cedat în Serie A, la Bologna, în luna august a anului 2022. Adus de Bayern de la Feyenoord în 2017, Zirkzee a jucat la mai multe categorii de vârstă ale clubului bavarez, până la debutul său la echipa mare. Zirkzee a petrecut şi o jumătate de sezon la Parma, alături de Dennis Man, în sezonul 2020/2021.

40 de milioane de euro este suma pe care Bayern Munchen o poate achita, în această vară, pentru a-l readuce pe Zirkzee pe Allianz Arena, clauză pe care Bayern o are în vedere, pentru campania de transferuri din vară, anunţă preşedintele Comitetului Executiv al celor de la Bayern Munchen, Karl-Heinz Rummenigge.

Manchester United şi Arsenal, interesate de Zirkzee

Manchester United şi Arsenal sunt şi ele interesate de serviciile tânărului atacant, dar Bologna nu cedează şi cere aproape dublu faţă de clauza sa de răscumpărare deţinută de Bayern Munchen, aproximativ 80 de milioane de euro.

 

 

  • 30.000.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului cu 19 prezenţe în echipa naţională a Ţărilor de Jos U21.

Olandezul a petrecut un sezon şi în campionatul Belgiei, la Anderlecht, iar în august 2022, Bologna plătea suma de 8.500.000 de euro, în schimbul internaţionalului olandez de tineret.

În acest sezon, Zirkzee este golgheterul echipei în Serie A, cu 10 reuşite în 26 de partide. Pe lângă reuşitele sale, Zirkzee a oferit şi patru pase decisive. Bologna este revelaţia acestui sezon, în Serie A. Gruparea din regiunea Emilia-Romagna este pe loc de UEFA Champions League, locul patru în clasamentul din Italia, după 27 de etape.

Zirkzee încă nu a debutat pentru naţionala "portocalei mecanice", el poate reprezenta două echipe naţionale, cea a Ţărilor de Jos sau echipa naţională a Nigeriei.

Afla mai multe despre: bayern munchenharry kanejoshua zirkzeebundesligabolognaserie a 

viewscnt
Articole similare