Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Petrolul cere ajutor urgent! ”Ne desfiinţăm în anul centenarului!”

BREAKING | Petrolul cere ajutor urgent! ”Ne desfiinţăm în anul centenarului!”

Fotbal

Comentarii

Încă un club din Superligă pe marginea prăpastie: reprezentanţii celor de la Petrolul Ploieşti cer ajutor urgent, pentru ca echipa să nu se desfiinţeze.

Marţi, 5 martie, reprezentanţii clubului Petrolul Ploieşti au solicitat public ajutorul Primăriei şi Consiliului Local Ploieşti pentru ca echipa de Superligă să nu se desfiinţeze.

Săptămâni decisive pentru Petrolul Ploieşti!

Mai exact, Petrolul Ploieşti are nevoie urgent de 500.000 de euro până pe 28 martie pentru a-şi primi licenţa pentru următorul sezon de Superligă.

În caz contrar, echipa va fi retrogradată, iar apoi, precum un joc de domino, întregul club va intra în colaps, care va duce, într-un final, la desfiinţare: adio bani din drepturi TV, adio bani din sponsorizări, adio jucători de valoare, adio performanţă!

Preşedintele celor de la Petrolul Ploieşti, Claudiu Tudor, a rugat autorităţile locale să găsească o soluţie prin care clubul să meargă mai departe, ma ales că în 2024 se împlinesc 100 de ani de la înfiinţare.

Petrolul ar avea nevoie de 500.000 de euro, dar şi o înţelegere pentru a plăti taxe mai mici pentru folosirea Stadionului ”Ilie Oană”.

Aş dori ca, fiind împreună aici, să găsim o soluţie aşa cum s-a găsit şi la Galaţi, la Iaşi, Cluj, Oradea, Baia Mare, Arad, Voluntari… An de an sunt ajutaţi.

Sunt alte echipe care folosesc terenul gratuit, care au baze sportive făcute de municipalitate, care primesc finanţări.

Acest club, echipa Petrolul, va fi desfiinţat, va dispărea în anul centenarului dacă nu va primi sprijin”, le-a transmis Claudiu Tudor factorilor de decizie din Ploieşti.

Şedinţa pe tema acordării de sprijin echipei Petrolul Ploieşti va fi reluată joi, 7 martie 2024, când vor fi analizate o serie de propuneri pentru sprijinirea FC Petrolul Ploieşti, după modelul deja implementat în alte oraşe din ţară.

Afla mai multe despre: claudiu tudorpetrolul ploiestiilie oana 

viewscnt
Articole similare