Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Probleme mari pentru Carlo Ancelotti! Antrenorul celor de la Real Madrid riscă să ajungă la închisoare timp de patru ani

Probleme mari pentru Carlo Ancelotti! Antrenorul celor de la Real Madrid riscă să ajungă la închisoare timp de patru ani

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti are mari probleme în Spania! Antrenorul italian al celor de la Real Madrid se confruntă cu autorităţile fiscale din Spania.

Motivul pentru care Carlo Ancelotti riscă să ajungă la închisoare timp de patru ani şi nouă luni este un venit pe care nu l-a declarat, provenit din drepturile de imagine, între 2014 şi 2015.

Carlo Ancelotti, venituri ascunse din prima sa perioadă la Real Madrid

Italianul şi-a declarat venitul venit din partea clubului, pentru angajamentul său, în schimb, acesta a omis să-şi declare veniturile din drepturi de imagine, care sunt în jur de un milion de euro.

Astfel, din cauza faptului că Ancelotti nu şi-a declarat venitul la vremea respectivă, acesta ar putea avea mari probleme în prezent, cu autorităţile fiscale spaniole. Lucrurile stau mai bine în plan sportiv pentru Ancelotti şi echipa sa. Real Madrid este lider în Spania după ce Girona şi-a pierdut din forma arătată în prima parte a acestui sezon.

Madrilenii au parte de un parcurs bun şi în UEFA Champions League. "Los Blancos" s-au impus cu scorul de 1-0 în Germania, în manşa tur a "dublei" cu RB Leipzig, din optimile UEFA Champions League.

Carlo Ancelotti a mai antrenat-o pe Real Madrid în perioada iulie 2013 - mai 2015, iar în prezent se află la a doua experienţă pe banca echipei din Madrid. Ancelotti l-a înlocuit pe Zinedine Zidane în iulie 2021.

 

 

 

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madridla ligaspania 

viewscnt
Articole similare