Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Simona, nu-l lăsa pe Mouratoglou lângă băuturile tale când vei reveni”. Haz de necaz după ce Halep a primit reducerea suspendării

”Simona, nu-l lăsa pe Mouratoglou lângă băuturile tale când vei reveni”. Haz de necaz după ce Halep a primit reducerea suspendării

Tenis

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit, marţi, un verdict favorabil din partea TAS, care i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste excelentă în cursul zilei de marţi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat că suspendarea româncei a fost redusă de la patru ani la doar nouă luni.

”Simona, nu-l lăsa pe Mouratoglou lângă băuturile tale când vei reveni”

John Millman, retras din activitate după Australian Open 2024, a făcut haz de necaz de episodul prin care a trecut Halep.

Jucătoare din România a reuşit să demonstreze că nu a avut nicio intenţie în a ingera suplimentul nutritiv care conţinea substanţa interzisă, de roxadustat. În consecinţă, pedeapsa de patru ani dictată de ITIA a fost redusă la doar nouă luni.

''E grozav să văd că Simona e eligibilă să joace din nou. Nu-l lăsa pe Patrick lângă băuturile tale când vei reveni!'', a spus Millman.

Simona Halep poate reveni în competiţii ca urmare a deciziei pe care a anunţat-o marţi, 5 martie 2024, TAS, de reducere a suspendării de la patru ani la nouă luni.

Afla mai multe despre: simona halepmouratogloupedeapsa 

viewscnt
Articole similare