Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Ca stelist îmi fac griji pe viitor". Florin Gardoş a numit echipa care ar putea pune stăpânire pe Superliga: "Au investit şi sunt convins că nu se vor opri" | EXCLUSIV

"Ca stelist îmi fac griji pe viitor". Florin Gardoş a numit echipa care ar putea pune stăpânire pe Superliga: "Au investit şi sunt convins că nu se vor opri" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Florin Gardoş a prefaţat derby-ul Rapid - FCSB, din ultima etapă a sezonului regulat, iar fostul fundaş al naţionalei României a spus că investiţiile lui Dan Şucu ar putea schimba polul de putere în Superliga.

Florin Gardoş analizează Rapid - FCSB. Pe cine este presiune şi cine e avantajată

Rapid - FCSB va fi transmis sâmbătă, de la 20:00,  în direct pe Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi pe Orangesport.ro.

Înaintea meciului din etapa 30 a Superligii, FCSB este lider, cu 64 de puncte, iar Rapid este pe locul secund, cu 52 de puncte. 

"E un derby super, super interesant, mai ales că după prima oară după mult timp... Nici când eram eu nu-mi aduc aminte să fi fost vreuna pe 1 sau 2, să situaţia din clasamentul de acum. E un stadion pe măsură (n.r. - pe Arena Naţională), sper să fie 40.000, deci spectacol peste tot, sper să fie şi în teren, să nu fie vreun 0-0 de ăla urât. Cred că măcar două goluri o să vedem.

Presiune mai mare e la Rapid, pentru că trebuie să reducă din diferenţa asta de puncte. Play-off-ul n-a început, meciul e pe Arena Naţională, Giuleştiul era altceva din punct de vedere sportiv. 

În ceea ce priveşte FCSB, sper să fie puţin precauţi, pentru că îi avantajează genul ăsta de meci. Rapid nu mi se pare echipa obişnuită să atace şi să construiască, e o echipa reactivă, de contraatac. FCSB, la capitolul omogenitate, e o echipă clădită în timp, sunt mulţi jucători de mare valoare care joacă de ceva timp împreună şi au avut constanţa asta în rezultate", a spus Florin Gardoş despre derby-ul Rapid - FCSB, programat pe cel mai mare stadion al ţării. 

Florin Gardoş: "Nu m-aş mira ca pe viitor Rapid să fie în faţa FCSB"

Era lui Dan Şucu la Rapid şi investiţiile acestuia în clubul "vişiniu" l-au făcut pe Florin Gardoş să tragă o concluzie. 

"Pentru timpul ăsta scurt de când a venit Şucu, cum a reuşit să clădească echipa şi el e de lăudat. Ca stelist îmi fac griji pe viitor, pentru că nu m-aş mira ca pe viitor Rapid să fie în faţa FCSB-ului. Felul în care se fac lucrurile, oamenii sunt echilibraţi, au început să investească şi sunt convins că nu se vor opri nici în vară", a recunoscut dublul campion al României cu FCSB, în 2013 şi 2014. 

FCSB, principala favorită pentru câştigarea Superligii

De asemenea, Florin Gardoş a mutat atenţia asupra cuplului Elias Charalambous - Mihai Pintilii, care a reuşit să ducă FCSB pe primul loc al Superligii, la 12 puncte de Rapid, a doua din clasamentul Superligii. 

"Nu mă aşteptăm şi nici nu se aştepta nimeni (n.r. - ca FCSB să fie lider), pentru că spre deosebire de vechiul sezon, nu s-a schimbat mare lucru. Echipa a început foarte bine campionatul, au fost constanţi, a mers apărarea foarte bine, în ultimii ani mereu vorbeam despre fundaşîi centrali. Nu mă aşteptam să fie constanţi. Sunt doi antrenori, vorbesc despre Pintilii şi Haralambous, care nu aveau experienţă, nu au experienţă în continuare şi, deşise încearcă să le fie luate din merite, eu zic că e o echipă foarte bine antrenată. 

Ok, decizi primul 11, patronul îi încurcă decât să-i ajute, efortul lor faţă de alţi antrenori e mai mare, aşa mi se pare. Merită lăudaţi şi ei, sper să nu se întâmple vreo minune şi să piardă titlul. Dacă FCSB va lua titlul, merită şi ei apreciaţi", a mai spus Florin Gardoş, pentru Orange Sport. 

Înaintea meciului Rapid - FCSB, Gheorghe Mustaţă s-a revoltat din cauza situaţiei biletelor oferite oaspeţilor. 

Afla mai multe despre: florin gardosflorin gardos rapid fcsbrapid fcsbdan sucu 

viewscnt
Articole similare