Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Decizia care ar fi putut să o coste pe FCSB! Expertul ştie de ce roş-albaştrii merg ceas în campionat: ”Dacă făceau asta, nu mai erau aici” | EXCLUSIV

Decizia care ar fi putut să o coste pe FCSB! Expertul ştie de ce roş-albaştrii merg ceas în campionat: ”Dacă făceau asta, nu mai erau aici” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

FCSB va termina sezonul regular din Superligă din postura de lider, indiferent de rezultatul din derby-ul cu Rapid, programat la sfârşitul acestei săptămâni. În acest moment, roş-albaştrii sunt lideri, cu 64 de puncte, 12 mai multe decât rivala din Giuleşti, iar cucerirea primului titlu după nouă ani de secetă pare doar o formalitate pentru trupa lui Gigi Becali.

Cu toate acestea, situaţia FCSB-ului se poate complica, în cazul în care Rapid va câştiga duelul de pe Arena Naţională. Giuleştenii pot ajunge la mâna lor în play-off, dacă o vor învinge pe FCSB.

Pe ce loc ar fi fost FCSB fără Olaru şi Coman? Cosmescu: ”Nu ar fi fost aici”

Fără doar şi poate, Florinel Coman şi Darius Olaru sunt principalii ”responsabili” pentru parcursul excelent înregistrat de FCSB până în acest punct al campionatului. În total, cei au marcat 28 de goluri, mai mult de jumătate din numărul reuşitelor semnate de întreaga echipă.

În opinia lui Bogdan Cosmescu, Gigi Becali a procedat bine în această vară când a decis să îi păstreze pe cei doi. Comentatorul Orange Sport consideră că FCSB nu ar mai fi defilat în acest sezon, dacă s-ar fi despărţit de jucătorii pe care patronul visează să ia bani mulţi.

Bogdan Cosmescu a susţinut în repetate rânduri, ultima oară după meciul de la Voluntari, că roş-albaştrii sunt dependenţi de aportul ofensiv adus de Coman şi Olaru.

”Ştii ce de ce e FCSB în poziţia asta? Pentru că nu a a vândut pe nimeni anul ăsta. Dacă îl vindea pe unul dintre Coman sau Olaru, nu era aici. Asta este părerea mea. Anul acesta, FCSB l-a vândut doar pe Cordea. Băluţă pare mai OK (n.r. decât Cordea)

FCSB este lider pentru că nu şi-a vândut jucătorii exponenţiali. Probabil că 3.000.000 de euro putea să ia oricând pe Olaru sau pe Coman, dar nu i-a dat.

Le-a mărit leafa, oamenii sunt mulţumiţi, au încredere, pentru campionatul nostru sunt foarte buni. Nu ştiu cum s-ar descurca în străinătate, probabil că nu ar face mare lucru, dar de aceea sunt pe locul 1”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

Partida dintre FCSB şi Rapid este programată sâmbătă, pe nouă martie, de la 20:00, şi va fi transmisă în direct de Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: superligafcsbgigi becaliflorinel comandarius olaru 

viewscnt
Articole similare