Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu a văzut cum FCSB s-a îndepărtat după această etapă şi a avut o singură dorinţă: "Ce mult mi-ar plăcea"

Dan Şucu a văzut cum FCSB s-a îndepărtat după această etapă şi a avut o singură dorinţă: "Ce mult mi-ar plăcea"

Rapid

Comentarii

Acţionarul majoritar de la Rapid Bucureşti, Dan Şucu, a vorbit pe scurt despre remiza cu Universitatea Craiova, rezultat care o avantajează pe FCSB, consideră acesta.

Dan Şucu, prima reacţie după ce Rapid a remizat. A făcut referire la FCSB

Universitatea Craiova a încheiat la egalitate luni seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia bucureşteană Rapid, în ultimul meci din etapa a 29-a a Superligii. 

A fost o etapă care a avantajat-o pe FCSB, întrucât liderul Superligii a câştigat cu Petrolul, scor 1-0, în timp ce urmăritoarele, Rapid şi CFR Cluj, au remizat, 1-1, cu Universitatea Craiova, rspectiv Farul Constanţa. 

După cele 90 de minute de pe "Ion Oblemenco", Dan Şucu a recunoscut că FCSB a ieşit pe plus, însă că s-ar bucura pentru o victorie cu actualul lider, sâmbătă, de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro. 

"Ştiam că vom întâlni o echipă foarte puternică, am venit cu gândul să învingem. A fost un meci care pe care. Din păcate rezultatul avantajează mai mult FCSB-ul, decât pe oricare celelalte două echipe. 

Nu sunt specialist în arbitraj. Doamne, ce mult mi-ar plăcea să batem sâmbătă", a fost declaraţia scurtă a lui Dan Şucu.

În loja arenei din Craiova, Dan Şucu a făcut un gest neobişnuit care a fost analizat imediat

După 29 de etape din Superliga, FCSB este lider, cu 64 de puncte, Rapid e a doua, cu 52 de puncte, iar CFR Cluj este a treia, cu 50 de puncte. 

Afla mai multe despre: universitatea craiova rapiddan sucudan sucu rapid 

viewscnt
Articole similare