Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

NEWS ALERT | Încă o veste bună pentru Simona Halep! Fostul lider WTA a primit wild card şi se poate înscrie la un turneu de top

NEWS ALERT | Încă o veste bună pentru Simona Halep! Fostul lider WTA a primit wild card şi se poate înscrie la un turneu de top

Tenis

Comentarii

Simona Halep (32 de ani) a primit, marţi, un verdict favorabil din partea TAS, care i-a redus suspendarea de la 4 ani la 9 luni.

Simona Halep (32 de ani) a primit o veste excelentă în cursul zilei de marţi. Tribunalul de Arbitraj Sportiv a anunţat că suspendarea româncei a fost redusă de la patru ani la doar nouă luni.

Jucătoare din România a reuşit să demonstreze că nu a avut nicio intenţie în a ingera suplimentul nutritiv care conţinea substanţa interzisă, de roxadustat. În consecinţă, pedeapsa de patru ani dictată de ITIA a fost redusă la doar nouă luni.

Halep poate reveni pe gazon încă de săptămâna viitoare! Constănţeanca a primit wild card pentru Miami Open

"Această scrisoare certifică faptul că Miami Open 2024, prezentat de Itau, parte a circuitului profesionist de tenis ATP şi WTA, care distribuie peste 17 milioane de premii totale, începând cu 17 martie şi terminând pe 31 martie, se va desfăşura în Miami, Gardens, FL, SUA, şi va găzdui competiţia de calificare la simplu, care adună 96 de jucători masculin şi feminin, începând cu duminică, 17 martie 2024, şi competiţia principală de simplu şi dublu cu 320 de jucători în perioada 19-31 martie 2024.

Eu, directorul turneului Miami Open 2024, invit oficial jucătorul menţionat mai sus (n.r. Simona Halep) şi echipa sa de suport la turneul nostru", se arată în invitaţia primită de Simona, şi semnată de James Blake, directorul turneului Miami Open 2024, anunţă Antena 3.

 

 

Afla mai multe despre: tenissimona halepmiami open 

viewscnt
Articole similare