Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu Petrolul a fost ocnă” Jucătorul de la FCSB îl bagă în ceaţă pe Cosmescu: ”De vrut, vrea, dar face greşeli mari de tot” | EXCLUSIV

”Cu Petrolul a fost ocnă” Jucătorul de la FCSB îl bagă în ceaţă pe Cosmescu: ”De vrut, vrea, dar face greşeli mari de tot” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

FCSB a câştigat meciul cu Petrolul, 1-0, iar roş-albaştrii au intrat în linie dreaptă pentru marele derby cu Rapid, programat la sfârşitul acestei săptămâni. Roş-albaştrii s-au impus în faţa ”lupilor galbeni” la limită, însă prahovenii nu au avut nicio ocazie clară de poartă, iar victoria liderului nu poate fi pusă sub semnul întrebării.

Unul dintre veteranii de la FCSB îl uimeşte pe Bogdan Cosmescu: ”Nu înţelegi de unde să îl iei”

Valentin Creţu (35 de ani) a fost introdus pe gazon de Charalambous în minutul 84 al partidei cu Petrolul, însă nu a reuşit să aducă mai multă siguranţă în defensivă, în scurtul timp pe care l-a petrecut în teren. 

Bogdan Cosmescu, invitat în studioul Orange Sport, a recunoscut că inconstanţa lui Vali Creţu îl surprinde în continuare, cu toate că fundaşul are deja patru ani şi jumătate la FCSB. Deşi nu i-a dat notă de trecere după jocul cu Petrolul, Cosmescu a apreciat dorinţa nebună pe care Creţu o arată în fiecare meci.

  • Cota de piaţă a lui Valentin Creţu este estimată de Transfermarkt la 250.000 de euro.

”Întotdeauna mă gândesc când joacă FCSB, dacă este Creţu titular, ce meci va face Creţu. Cu Petrolul a fost ocnă. Nu înţelegi de unde să îl iei. De vrut, vrea, dar uneori vrea prea mult, iar această dorinţă îi întunecă judecata şi face greşeli mari de tot”, a spus Bogdan Cosmescu la Orange Sport.

În 143 de meciuri la FCSB, Creţu a pasat decisiv de nouă ori, fără să reuşească să marcheze vreun gol. De-a lungul carierei, fundaşul născut la Buzău a mai evoluat pentru Gloria Buzău, Energie Cottbus, Rapid,ACS Poli Timişoara, Concordia Chiajna şi Gaz Metan Mediaş.

 

Afla mai multe despre: creţubogdan cosmescufcsb,  

viewscnt
Articole similare