Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"E mai talentat decât mine". Regula pe care Gică Popescu i-a impus-o lui Nicolas la Farul şi "blocajul" care l-a făcut să sufere: "S-a chinuit" | EXCLUSIV

"E mai talentat decât mine". Regula pe care Gică Popescu i-a impus-o lui Nicolas la Farul şi "blocajul" care l-a făcut să sufere: "S-a chinuit" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Gheorghe Popescu (57 ani) a făcut dezvăluiri emoţionante despre fiul său, Nicolas, în cadrul ”SportCast cu Sile”, un podcast Orange Sport realizat de Silviu Tudor Samuilă. Fostul căpitan al Barcelonei a povestit cât de mult iubeşte odrasla sa fotbalul şi a povestit momentele grele prin care Nicolas a trecut în ultimii ani.

În vârstă de 21 de ani, Nicolas Popescu este una dintre marile speranţe ale fotbalului românesc, însă fiul lui Gică Popescu a traversat o perioadă dificilă în ultimii ani.

Accidentările l-au exasperat pe fiul lui Gică Popescu. Tatăl său a povestit perioada care l-a tras în jos pe Nicolas

După spusele tatălui său, Nicolas a trecut cu brio peste o etapă grea din viaţa sa, provocată de durerile de creştere. Gică Popescu a dezvăluit că fiul său suferă teribil din cauza accidentărilor, povară care l-a făcut să devină un alt om în faţa parinţilor săi.

”(n.r.- Care este viitorul fotbalistic al lui Nicolas?)  Dacă aş şti, ar fi simplu. Mi-aş dori să joace mai mult, să prindă mai multe minute, dar a avut şi o perioadă în care a crescut foarte mult.

Îl dureau muşchii, îl dureau articulaţiile. toate îl dureau. A avut o perioadă grea, s-a chinuit mult. Ceea ce mă bucură este că iubeşte atât de mult fotbalul, atât de mult (n.r. - oftează)....

Suferă atât de mult când nu joacă. Avem o problemă, eu şi mama lui: când se accidentează, se închide în el, nu mai vorbeşte, este nervos. A avut o perioadă când a suferit foarte mult din cauza acestei creşteri bruşte”, a spus Gică Popescu la Orange Sport.

”Baciul” nu îi pune pile fiului său la Farul: ”Avem o regulă!”

Gică Popescu nu a ezitat să spună că Nicolas este mult mai talentat decât a fost el în tinereţe şi a dezvăluit că nu a încercat niciodată să ”îi facă loc” fiului său în echipa de bază a Farului.

(n.r. Crezi că o să ajungă fotbalist bun?) Are un talent uriaş. Mult mai talentat ca mine. (n.r. Lumea nu îl ştie...) Păi, dacă nu joacă...Dacă ar juca, ai văzut cum a intrat 20 de minute la Craiova? (n.r.-despre pile) Nu. Avem o regulă. Acolo nu este nepotul lui Gică (n.r. -Hagi) şi băiatul preşedintelui, este Nicolas Popescu.

Nu mă bag. Sunt sigur că va juca în curând şi o va face foarte bine. Eu nu vorbesc grauit. Este mai talentat decât mine, dar nu are robusteţea mea”, a adăugat Gică Popescu.

  • Nicolas Popescu a bifat 256 de minute în acest sezon în tricoul Farului. Tânărul închizător a mai evoluat pentru FC Voluntari în sezonul trecut, însă a adunat doar trei meciuri pentru gruparea ilfoveană.

Afla mai multe despre: nicolas popescugică popescugică hagifarul constanţa 

viewscnt
Articole similare