Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Sunt un beţiv trist”. Situaţia disperată în care a ajuns o legendă a fotbalului: ”Iau o băutură ca să mă înveselesc”

”Sunt un beţiv trist”. Situaţia disperată în care a ajuns o legendă a fotbalului: ”Iau o băutură ca să mă înveselesc”

Diverse

Comentarii

Fostul mare mijlocaş englez, Paul Gascoigne (56 de ani), a ajuns într-o situaţie disperată, una despre care a vorbit recent în presa britanică.

Paul Gascoigne a fost unul dintre cei mai populari, nonconformişti şi controversaţi fotbalişti din anii 90 din fotbalul european şi mondial.

Paul Gascoigne, dezvăluiri despre situaţia critică în care se află şi dependenţa sa de alcool

De-a lungul carierei, mijlocaşul englez a evoluat la echipe precum Newcastle, Tottenham, Lazio şi Glasgow Rangers, dar, după retragere, viaţa sa a cunoscut o pantă descendentă.

Rămas în amintirea microbiştilor ca un mare consumator de băuturi alcoolice după ce s-a lăsat din activitate, englezul a scăpat totul de sub control. Acum se confruntă cu dependenţa de alcool, fiind înscris la întâlnirile Alcoolicilor Anonimi.

Ajuns la vârsta de 56 de ani, Paul Gascoigne a mărturisit recent că a rămas şi fără casă şi că locuieşte acum într-o cameră din locuinţa agentului său din vremea când era jucător.

”Oamenii îl cunosc pe Paul Gascoigne, dar de ‘Gazza’ (n.r. porecla lui din perioada de glorie) nu-şi mai aminteşte nimeni. Uneori, nici măcar eu. Când sunt cu adevărat dezamăgit, iau o băutură ca să mă înveselesc.

Sunt un beţiv trist. M-am apucat de băutură după ce am terminat de jucat. Nu cred că am dezamăgit niciun manager, jucător sau fan.

Cred că voi renunţa la alcool când voi fi într-o cutie de lemn (n.r. coşciug). Până atunci, însă, voi continua să lupt”, a declarat Gascoigne, conform The Sun.

În naţionala Angliei, Paul Gascoigne a disputat 57 de meciuri şi a reuşit să marcheze 10 goluri. 

Afla mai multe despre: paul gascoigneangliagazza 

viewscnt
Articole similare