Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paul Gascoigne se oferă să joace din nou pentru naţionala Angliei: "Voi vedea ce pot să fac"

Paul Gascoigne se oferă să joace din nou pentru naţionala Angliei: "Voi vedea ce pot să fac"
Comentarii

Selecţionerul Angliei, Gareth Southgate, a declarat după meciul pierdut de naţionala Albionului împotriva Spaniei, pe Wembley, că are nevoie de un mijlocaş care să fie schimbe jocul, aşa cum era Paul Gascoigne. Mai în glumă, mai în serios, "Gazza" s-a oferit să revină în iarbă.

"Voi lua mărimea 43 şi voi vedea ce pot face", a scris Paul Gascoigne pe o reţea de socializare, făcând o glumă cu referire la declaraţia lui Southgate, înainte de a mulţumi tehnicianului pentru cuvintele frumoase şi de a îi ura succes în continuare la conducerea naţionalei Angliei. 

Ajuns la 51 de ani, "Gazza" pare că a scăpat de problemele cu alcoolul, care l-au măcinat o bună bucată de timp. Fostul mijlocaş de la Tottenham, Newcastle, Lazio şi Rangers a jucat pentru Anglia din 1988 până în 1998, perioadă în care a jucat şi alături de actualul selecţioner. 

O înfrângere are Anglia după prima etapă din Liga Naţiunilor, 1-2 cu Spania. În a doua etapă, echipa condusă de pe teren de Harry Kane nu va juca, pentru că face parte dintr-o grupă de trei echipe. 

Afla mai multe despre: paul gascoignegazzagareth southgate 

viewscnt
Articole similare