Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Fostul antrenor al Rapidului a numit fotbalistul care poate face diferenţa în derby-ul cu FCSB: ”Sunt aşteptări mari de la el” | EXCLUSIV

Fostul antrenor al Rapidului a numit fotbalistul care poate face diferenţa în derby-ul cu FCSB: ”Sunt aşteptări mari de la el” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Rapid îşi joacă una dintre ultimele cărţi pentru titlu, sâmbătă, în derby-ul cu FCSB de pe Arena Naţională. Giuleştenii sunt la 12 puncte în spatele rivalilor, iar doar un succes ar reaprinde lupta pentru campionat.

Partida este aşteptată cu foarte mare interes, biletele fiind aproape epuizate la nici două zile de la comercializare. Aproximativ 50.000 de fani vor lua cu asalt Arena Naţioanlă, pentru cel mai important meci din acest debut de an.

Marian Rada are aşteptări mari de la un fotbalist din echipa lui Bergodi: ”A atras atenţia”

Fostul antrenor al Rapidului se aşteaptă ca Albion Rrahmani să aibă un cuvânt greu de spus în derby-ul cu FCSB, având în vedere că este cel mai bun marcator al giuleştenilor.

Rada a sesizat faptul că apărătorii adverşi l-au luat în colimator pe kosovar, iar astfel ceilalţi jucători din ofensiva giuleşteană ar putea profita de spaţiul lăsat liber.

”În asemenea meciuri nu există nicio favorită, pentru că există formă de moment, orgolii, ambiţii, totul se transformă. E chiar un adevărat derby, se joacă locul 1 cu 2. Toată lumea aşteaptă un meci frumos, cu goluri multe. Eu sper că Rapid se va impune şi va reveni în lupta pentru titlu.

”Rrahmani este golgheterul echipei, se aşteaptă mult de la el. Iată că a atras mult atenţia şi e tratat special la jocuri  Face marcaj şi dublaj la marcaj, astfel încât e greu pentru el. Trebuie să apară alţi jucători care să preia sarcina de a marca. Sunt jucători precum Burmaz şi Petrila care pot decide un meci”, a spus Marian Rada pentru Orange Sport.

În acest sezon, Albion Rrahmani a marcat 11 goluri şi a pasat decisiv de două ori în 14 meciuri.

Afla mai multe despre: superligarapidrrahmanimarian rada 

viewscnt
Articole similare