Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Se ştie cine va arbitra derby-ul Rapid - FCSB. ”Centralul” pe care Gigi Becali l-a dorit

Se ştie cine va arbitra derby-ul Rapid - FCSB. ”Centralul” pe care Gigi Becali l-a dorit

Superliga

Comentarii

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB este capul de afiş al rundei finale din acest sezon regular şi nu putea fi arbitrat de altcineva decât de un arbitru cu mare experienţă.

Cine va arbitra la Rapid - FCSB

Arbitrul Ovidiu Haţegan va conduce la centru derby-ul Rapid - FCSB, care va avea loc, sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în ultima etapă a Superligii României.

Haţegan va fi ajutat la cele două linii de Mircea Grigoriu şi Sebastian Gheorghe, în timp ce rezervă va fi Iulian Dima.

În Camera VAR se vor afla Sebastian Colţescu şi George Neacşu. Observatori au fost desemnaţi Augustus Constantin şi Eduard Alexandru.

Duelul din tur, disputat tot pe Arena Naţională, în data de 5 noiembrie 2023, şi încheiat cu victoria Rapidului, scor 2-1, a fost arbitrat de Sebastian Colţescu.

Gigi Becali l-a dorit pe Ovidiu Haţegan la derby-ul cu Rapid

"Părerea mea Haţegan e numărul 1. Ca să nu existe discuţii. Dacă greşeşte Haţegan, asta e, nu mă supăr. A greşit. Dar dacă îl bagă pe Istvan Kovacs şi chiar dacă ar greşi, nu accept. De ce? Un om care arbitrează meciuri străine, în Europa, şi vine în România şi greşeşte, nu îl accept? De ce acolo nu greşeşti şi aici greşeşti? Nu e în regulă.

Eu am spus tot timpul că e cel mai bun, dar acum a revenit Haţegan. El e numărul 1. Şi cred că pe Haţegan îl va da. Ar fi cel mai bun arbitru pentru meciul ăsta. Aşa cred. Nici ăla nu mi-ar displacea, Feşnic, şi el are valoare, numai că el a făcut lucrurile alea cu Rapid. Nu e bine", declara Gigi Becali, conform Fanatik.

Afla mai multe despre: superligaovidiu hateganrapid fcsb 

viewscnt
Articole similare