Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

BREAKING | Transferul lui Florinel Coman la VFB Stuttgart depinde de câteva aspecte. Detalii din ”curtea” nemţilor

BREAKING | Transferul lui Florinel Coman la VFB Stuttgart depinde de câteva aspecte. Detalii din ”curtea” nemţilor

Fotbal

Comentarii

Florinel Coman (25 de ani) se află în faţa celui mai bun sezon din carieră şi, în vară, are şanse mari să prindă un transfer important în Vest.

Florinel Coman este golgheterul Superligii cu 14 goluri marcate în 26 de prezenţe, plus alte opt pase de gol, la egalitate de goluri cu Darius Olaru, la acelaşi număr de goluri.

Nemţii sunt foarte atenţi la Florinel Coman

Recent, fostul mare internaţional Adrian Ilie a povestit că l-a propus pe Florinel Coman la VFB Stuttgart, echipă care se află în căutarea unui jucător de bandă.

Nemţii sunt foarte siguri că îl vor pierde pe Silas Katompa Mvumpa, dorit cu insistenţă şi cu mulţi bani în zona Golfului, aşa că au nevoie de cineva capabil să-l înlocuiască pe jucătorul african.

  • 10.000.000 de euro este cota de piaţă a lui Silas, conform transfermarkt.de.

Propunerea lui Adrian Ilie a fost intens analizată de cei de la Stuttgart, cărora le-a plăcut ce-au văzut: un jucător care marchează pe bandă rulantă, la 25 de ani, care costă doar 5.000.000 de euro.

Aşadar, nu ar fi exclusi ca fotbalistul să ajungă la Stuttgart din vară. Totuşi, fostul jucător al nemţilor, Ciprian Marica, îl atenţionează pe Florinel Coman.

Ciprian Marica, mesaj pentru Florinel Coman: ”Nemţii se uită şi la atitudine”

Fostul atacant afirmă că nemţii de la Stuttgart se vor interesa de absolut toate aspectele, înainte d ea face vreo ofertă. Inclusiv la atitudinea din teren a jucătorului. 

Florinel Coman este cunoscut ca fiind un jucător capricios, care îşi pierde foarte repede cumpătul, iar acest lucru l-ar putea costa scump.

Totuşi, jucătorul celor de la FCSB pare să lucreze la acest aspect, chiar dacă continuă să-i mai scape înjurături printre dinţi, în timpul partidelor. Nu de puţine ori a fost criticat pentru aceste ieşiri necontrolate, deoarece ar trebui să fie un exemplu pentru fanii săi.

Aşadar, Marica este de părere că Florinel Coman trebuie să aibă o atitudine corectă şi o mentalitate sănătoasă, puternică, dacă vrea cu adevărat să-i convingă pe cei de la Stuttgart să-l transfere.

Florinel a crescut foarte mult şi-mi place atitudinea lui, pe lângă evoluţiile foarte bune care îl recomandă. Mi-a plăcut vibe-ul lui, motivaţia lui, ceea ce arată pe teren mi s-a părut că e o atitudine corectă.

Dacă nemţii se vor uita, cu siguanţă se vor uita şi la lucrul acesta şi atunci e un atu în plus pentru el, se pare că a crescut şi a crescut frumos.

Mie mi-a fost foarte greu, am ajuns acolo la 21 de ani din Ucraina. Florinel a ajuns şi la o vârstă la care pare destul de matur, pare să fi înteles lucrurile şi mentalitatea lui poate să se ridice la nivelul dorit.

Unii se acomodează mai repede, depinde de la om la om, mie mi-a fost foarte greu, dar s-ar putea să avem o surpriză şi un jucător care are un caracter puternic şi ajunge la o vârstă… Florinel e la o vârstă la care are o maturitate, a trecut prim momente mai dificile.

La un moment dat, era în scădere de formă şi lumea era în dubii dacă-şi va mai reveni la forma la care a fost. A trecut de ce a fost greu, ar fi o mutare buna pentru el. Cred că e şi momentul potrivit”, a declarat Ciprian Marica, la playsport.ro.

VFB Stuttgart este pe locul 3 în Bundesliga, după 25 de etape, şi are şanse foarte mari ca în sezonul viitor să evolueze în grupele Ligii Campionilor.

 

Afla mai multe despre: silasadrian ilieciprian maricaflorinel coman 

viewscnt
Articole similare