Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Rednic, după eşecul cu Dinamo şi ratarea play-off-ului: ”Am fost foarte aproape. Play-out-ul e foarte strâns”

Rednic, după eşecul cu Dinamo şi ratarea play-off-ului: ”Am fost foarte aproape. Play-out-ul e foarte strâns”

UTA

Comentarii

Antrenorul celor de la UTA Arad, Mircea Rednic (61 de ani), a tras concluziile după meciul pierdut în faţa celor de la Dinamo.

UTA Arad a pierdut meciul cu Dinamo, scor 1-0, în ultima etapă din sezonul regular al Superligii României.

Gazdele au dat lovitura în minutul 20, prin Goncalo Gregorio. Cu această reuşită, ”câinii” au trecut deasupra locurilor direct retrogradabile şi au ajuns pe loc de baraj, în timp ce UTA a pierdut calificarea în play-off.

Rednic, despre ratarea calificării play-off-ului: ”A fost frumos să visăm. Am fost foarte aproape”

La finalul meciului, Mircea Rednic a reacţionat cu privire la aspectul prestaţiei echipei sale pe ”Arcul de Triumf”. Singura sa părere de rău a fost că jucătorii săi nu au avut mai mult curaj în jocul cu Dinamo.

”Nu am atacat foarte bine. Trebuie să recunoaştem că avem un singur atacant. Am făcut greşeli, Am avut situaţii în care ne-am precipitat. Am avut şi noi două situaţii. Nu-i primul meci când e o presiune şi o miză foarte mare. Am intrat cu teamă. Nu înseamnă că Dinamo ne-a presat foarte tare.

Echipa a fost anul asta mult mai omogenă. A fost frumos să visăm. Am fost foarte aproape. Vedem ce o să fie. Play-out-ul e foarte strâns. Trebuie să rămânem concentraţi să nu pierdem toate lucrurile frumoase pe care le-am făcut până acum. 

(n.r. incidentele de la începutul meciului) Nu m-au speriat. Am stat mai bine de cinci minute pe culoar. Nu e uşor să stai după încălzire. Ar fi trebuit să avem mai mult curaj şi mai multă încredere. Mai sunt echipe: Dinamo, U Cluj”, a declarat Rednic, după meci.

În urma acestui rezultat, UTA Arad încheie sezonul regulat al Superligii pe locul 9, cu 40 de puncte acumulate.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradsuperligadinamo uta 

viewscnt
Articole similare