Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Incredibil: sânge şi scandări xenofobe la Ploieşti! Chivulete a întrerupt meciul, cei de la Sepsi au fost atacaţi cu obiecte aruncate din tribună | VIDEO

Incredibil: sânge şi scandări xenofobe la Ploieşti! Chivulete a întrerupt meciul, cei de la Sepsi au fost atacaţi cu obiecte aruncate din tribună | VIDEO

Petrolul

Comentarii

Petrolul Ploieşti - Sepsi a început de la 20:00, în ultima etapă a sezonului regulat, iar incidente au fost şi la acest meci. La jumătatea primei reprize, Andrei Chivulete a întrerupt meciul, după ce oaspeţii au fost supuşi scandărilor xenofobe şi au fost ţinta celor care au aruncat din tribună cu obiecte.

Incidente la Ploieşti! Oroian a sângerat, după ce un obiect i-a fost aruncat în cap. Sepsi, ţinta scandărilor xenofobe

Incidente au fost şi la Ploieşti, după ce startul a fost dat de suporteri la Arcul de Triumf, între dinamovişti şi facţiunile înfrăţite ale UTA-ei şi Stelei

În minutul 14, Sepsi Sfântu Gheorghe a urcat provizoriu pe loc de play-off, pe cinci, după ce Florin Ştefan a deschis scorul în deplasare, gol care a aruncat-o pe U Cluj pe loc de play-out. 

Câteva momente mai târziu, situaţia a degenerat. La o fază fixă a celor de la Sepsi, pe care Ştefănescu şi Aganovic o gestionau de la 35 de metri, din dreptul tribunii a doua a zburat un obiect, probabil o brichetă, care l-a lovit în cap pe Oroian. 

Atacaţi dinspre tribuna I au fost şi cei de pe banca lui Sepsi, care au sesizat al patrulea oficial. La un moment dat, Bernd Storck chiar a făcut semn spre câţiva fani din spatele său, pentru a înceta. 

Oroian a sângerat din cauza obiectului care l-a lovit în cap pe teren, a primit îngrijiri medicale, a fost bandajat şi a putut reveni. 

De asemenea, au fost momente în care jucătorii şi stafful echipei din Sfântu Gheorghe au fost ţinta scandărilor xenofobe, ceea ce a dus la intervenţia centralului Andrei Chivulete, care a oprit meciul. 

Arbitrul a chemat echipele la centru şi a transmis oficialilor partidei să se facă apel pentru încetarea scandărilor xenofobe. 

Andrei Chivulete a fost arbitrul meciului controversat de anul trecut, dintre Sepsi şi FCU Craiova 1948. 

În cele din urmă, după ce fanii au încetat, Chivulete a reluat meciul Petrolul - Sepsi, iar la pauză oaspeţii au intrat în avantaj, scor 1-0. 

VIDEO | Incidentele de la Petrolul - Sepsi

 

Afla mai multe despre: incidente petrolul sepsipetrolul sepsioroiansuporteri petrolul sepsi 

viewscnt
Articole similare