Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Rapid e vulnerabilă”. Multe semne de întrebare înainte de derby-ul de pe Arena Naţională. Ce se întâmplă la FCSB: ”Nu înţeleg” | EXCLUSIV

”Rapid e vulnerabilă”. Multe semne de întrebare înainte de derby-ul de pe Arena Naţională. Ce se întâmplă la FCSB: ”Nu înţeleg” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Duelul dintre Rapid şi FCSB este capul de afiş al etapei de final din sezonul regular al Superligii României. După multe răsturnări de situaţie, acest derby va avea loc, în cele din urmă pe Arena Naţională, cel mai mare stadion al ţării.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în ultima etapă din sezonul regular, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Duelul ce va avea loc pe Arena Naţională a fost analizat nu numai în conferinţele clasice ale celor două combatante premergătoare partidei, dar şi în studioul Orange Sport.

Comentatorul sportiv Bogdan Cosmescu a încercat să anticipeze cum ar trebui să abordeze FCSB derby-ul cu Rapid pentru a face încă un pas important spre titlul aşteptat deja de nouă ani.

”FCSB are toţi aşii în mână. Un rezultat de egalitate ar fi excepţional pentru ea. Rapid, dacă face egal, nu va fi la mâna ei. Oricum sunt multe etape.

FCSB ar trebui să o lase pe Rapid să atace şi să puncteze pe contraatac. Are oameni capabili să-i suprindă pe Rapid pe contraatac. Rapid e vulnerabilă atunci când trebuie să atace ea şi lasă spaţii. Dovadă e că a luat puncte cu echipele tari ale campionatului şi a pierdut cu echipele mai mărunte.

Atunci când lasă spaţii, apărarea Rapidului e vulnerabilă cu Borza care e aşa cum e, cu Săpunaru care are o vârstă şi aşa mai departe. Teoretic, FCSB ar trebui să se apere, dar nu ştiu dacă are în ADN chestia asta. Logic ar fi să cedeze iniţiativa Rapidului şi să se apere”, a declarat Cosmescu, la Orange Sport.

Semnul de întrebare legat de FCSB: ”S-a apucat să-l strângă de gât”

Totuşi, jurnalistul sportiv a avut câteva semne de întrebare şi cu privire la FCSB. Acesta nu înţelege de formaţia roş-albastră nu este mai calmă în joc, deşi are un avans considerabil în fruntea clasamentului.

”La FCSB nu văd calmul pe care ar trebui să-l ai atunci când ai atâtea puncte avans. L-am văzut pe Radunovic care, în loc să stea liniştit, s-a apucat să-l strângă de gât pe Işfan, la meciul trecut. O nebunie. Dar trebuie să fie calmi. Ei nu sunt calmi.

Nu înţeleg de ce nu sunt mai calmi şi mai liniştiţi având avansul ăsta. Ai 12 puncte avans. Eşti într-o situaţie ideală. Îţi permiţi şi nişte paşi greşiţi. Rapidul e cu presiune. Ar trebui să fie liniştiţi, iar ei nu sunt”, a completat comentatorul sportiv.

În clasamentul Superligii, înaintea ultimei etape din sezonul regular, FCSB este lider, cu 64 de puncte, în timp ce Rapid are 52 de puncte şi se clasează pe locul 2.

Afla mai multe despre: fcsbrapidrapid fcsbbogdan cosmescusuperliga 

viewscnt
Articole similare