Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cristi Pulhac nu vede cu ochi buni o revenire importantă de la FCSB: „E greu să-l bagi într-un asemenea meci!” | EXCLUSIV

Cristi Pulhac nu vede cu ochi buni o revenire importantă de la FCSB: „E greu să-l bagi într-un asemenea meci!” | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Rapid va primi vizita celor de la FCSB, sâmbătă seara, de la ora 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Cristi Pulhac, opinie tranşantă despre Vlad Chiricheş

Vlad Chiricheş s-a refăcut complet după accidentarea suferită anul trecut şi ar putea fi prezent pe teren în marele derby dintre Rapid şi FCSB. În direct la Orange Sport, Cristi Pulhac a analizat această posibilitate şi nu e convins că fundaşul o poate ajuta pe FCSB într-un meci de o asemenea importanţă.

„Va fi foarte greu să-l bagi pe Vlad Chiricheş după şase luni de absenţă, mai ales într-un asemenea meci. E un jucător care a stât în interiorul echipei, s-a antrenat, a stat cu echipa. Te bazezi pe experienţa lui poate cinci-şase minute”, a declarat Cristi Pulhac la Orange Sport.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Vlad Chiricheş, potrivit portalului de specialitate Transfermarkt.com

Charalambous, înainte de derby: ”Rapid nu este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlu. Nu se decide acum campioana”

”Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. 

Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine.

Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa. Dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană”, a declarat Charalambous.

Afla mai multe despre: fcsbvlad chirichescristi pulhac 

viewscnt
Articole similare