Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Charalambous, înainte de derby: ”Rapid nu este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlu. Nu se decide acum campioana”

Charalambous, înainte de derby: ”Rapid nu este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlu. Nu se decide acum campioana”

Fotbal intern

Comentarii

Antrenorul celor de la FCSB, Elias Charalamboous (43 de ani), a prefaţat derby-ul cu Rapid, care va avea loc pe Arena Naţională.

Derby-ul dintre Rapid şi FCSB va avea loc sâmbătă, 9 martie, de la ora 20:00, în ultima etapă din sezonul regulat, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Charalambous ia presiunea de pe umerii jucătorilor săi: ”Nu este o finală, este un meci ca oricare altul”

La conferinţa de presă premergătoare duelului, pe lângă subiectul legat de revenirea lui Vlad Chiricheş, Elias Charalambous a vorbit şi despre duelul în sine cu rivalii giuleşteni.

Antrenorul roş-albaştrilor a precizat că acesta nu este un meci decisiv pentru soarta titlului şi că această luptă la campionat nu se duce numai între FCSB şi Rapid.

”Vom avea un nou meci dificil, ca de fiecare dată. Nu este cu nimic diferit faţă de alte dăţi. Suntem concentraţi pe câştigarea acestei partide. Cele trei puncte ar putea fi foarte importante pentru viitor. 

Nu este o finală, este un meci ca oricare altul înaintea sfârşitului competiţiei. Da, este ultimul meci din sezonul regulat, dar indiferent de rezultat nu se va decide acum campioana. Trebuie să dăm tot ce avem mai bun în acest meci şi să nu fim concentraţi pe alte aspecte.

După ultimele meciuri mi-am dat seama că jucătorii mei sunt în formă, sper ca şi mâine să facem un meci bun. Trebuie să arătăm ca o echipă, să avem un joc colectiv bun, pentru că nu ne ajută ca doar doi sau trei jucători să evolueze bine.

Rapid e o echipă bună, are jucători buni şi trebuie să fim foarte atenţi, să fim foarte agresivi. Cred că micile detalii vor face diferenţa. Dacă vă uitaţi pe clasament valoarea echipelor este foarte apropiată. Nu cred că Rapid este singura echipă care se va lupta cu noi pentru titlul de campioană”, a declarat Charalambous.

În clasamentul Superligii, înaintea ultimei etape din sezonul regular, FCSB este lider, cu 64 de puncte, în timp ce Rapid are 52 de puncte şi se clasează pe locul 2.

 

Afla mai multe despre: fcsbrapid fcsbsuperligaelias charalambous 

viewscnt
Articole similare