Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

FCSB a vrut să transfere un idol al Giuleştiului: ”E un om pe care îl apreciez!” | EXCLUSIV

FCSB a vrut să transfere un idol al Giuleştiului: ”E un om pe care îl apreciez!” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Prezent în studioul Orange Sport, preşedintele Consiliului de Administraţie de la FCSB, Mihai Stoica, a recunoscut că are prieteni buni în fotbalul românesc, chiar şi printre rivali.

Mihai Stoica este cel mai longeviv conducător din fotbalul românesc, însă, de-a lungul timpului, a dus numeroase”războaie” cu omologii săi, totul în slujba cluburilor pe care le-a reprezentat: Oţelul, Steaua/FCSB şi Unirea Urziceni.

Mihai Stoica l-a vrut pe Vasile Maftei la FCSB

Totuşi, Mihai Stoica recunoaşte că a legat şi câteva prietenii importante în lumea fotbalului, cu oameni care l-au înţeles şi i-au rămas aproape indiferent de ”vreme”. 

Unul dintre cei pe care şeful de la FCSB îi stimează şi îi respectă necondiţionat este Vasile Maftei, actualul director al Academiei Rapid. 

Cei doi au colaborat excelent la Unirea Urziceni, în sezonul 2009/2010, iar din acel moment au rămas în relaţii foarte bune.

Mihai Stoica a recunoscut, în direct la Orange Sport, că a încercat să-l aducă în mai multe rânduri la FCSB, în trecut, însă acesta a refuzat vehement ideea de a reprezenta culorile roş-albastre.

  • MM Stoica nu a explicat exact dacă l-a dorit ca jucător sau în staff-ul celor de la FCSB.

Vasile Maftei a fost căpitanul celor de la Rapid şi nu a putut niciodată să onoreze invitaţia bunului său prieten de la FCSB.

Pe Vasile Maftei îl consider unul dintre cei mai buni prieteni pe care i-am avut vreodată şi îi am în fotbalul românesc.

Urăşte Steaua, urăşte FCSB, din toată inima. Nu a vrut să vină. L-am rugat cu orice şi nu a vrut să vină.

Dar este un om pe care îl apreciez şi care îmi este drag. Se întâmplă şi asta”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

  • În cariera de jucător, Vasile Maftei a evoluat pentru Metrom Braşov, Rapid Bucureşti, Unirea Urziceni, CFR Cluj, Concordia Chiajna şi FC Voluntari.
  • Ca antrenor, a fost secund în două mandate, la Astra Giurgiu (principal Dan Alexa) şi FC Voluntari (Bogdan Andone).

Afla mai multe despre: vasile mafteimihai stoicaunirea urziceni 

viewscnt
Articole similare