Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olimpiu Moruţan va pleca de la Ankaragucu în vară!

Olimpiu Moruţan va pleca de la Ankaragucu în vară!

Fotbal

Comentarii

Olimpiu Moruţan (24 de ani) va schimba din nou echipa, din vara viitoare!

În vara lui 2023, Olimpiu Moruţan a fost cedat de către Galatasaray, la Ankaragucu. Iniţial, s-a vorbit despre un transfer definitiv, în schimbul a 3.000.000 de euro.

Olimpiu Moruţan se întoarce la Galatasaray!

Adevărul era, de fapt, altul: Olimpiu Moruţan a fost cedat sub formă de împrumut de către Galatasaray şi există o clauză prin care împrumutul se poate transforma în transfer definitiv.

Dacă Olimpiu va juca în cel puţin 27 de meciuri ca titular la Ankaragucu, clubul este obligat să achite 3.000.000 de euro celor de la Galatasaray, iar mutarea devine definitivă. În plus, Galata ar mai păstra şi 50% dintr-un viitor transfer.

Dacă Ankaragucu se grăbeşte şi mai achită 3.000.000 de euro până în vara lui 2024, atunci procentul dintr-un viitor transfer scade la 25%.

Cu toate acestea, se pare că Ankaragucu plănuieşte să nu-l mai utilizeze deloc pe fotbalistul român, pentru a nu se activa clauza prin care trebuie să achite cele 3.000.000 de euro.

"Dacă Moruţan mai joacă, există o sumă pe care clubul nostru nu o poate suporta. Dacă nu există o înţelegere cu Galatasaray, şansele ca Moruţan să mai apară în teren sunt mici", a spus Emre Belozoglu, în presa din Turcia.

Impresarul lui Olimpiu Moruţan, Florin Vulturar, a afirmat că, cel mai probabil, jucătorul său va pleca de la Ankaragucu în vară şi se va întoarce la Galatasaray. Apoi, conducerea clubului Cim-Bom va decide ce se va întâmpla cu internaţionalul român. Nu este exclus să rămână la Galata.

În mod normal, mai mult ca sigur se va întoarce la Galatasaray, iar ei vor decide. După evoluţiile pe care le-a avut, e posibil să rămână la Galata.

A crescut, eu zic că s-a maturizat mult în Serie B, în Italia, la Pisa”, a declarat Florin Vulturar, conform fanatik.ro.

  • Până acum, internaţionalul român a bifat 20 de partide ca titular la Ankaragucu şi alte 5 în care a fost folosit din postura de rezervă, în campionat.

Afla mai multe despre: ankaragucumorutangalatasarayvulturar 

viewscnt
Articole similare