Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Săpunaru, sincer înaintea meciului cu FCSB: "Nu se aştepta nimeni ca Rapid să se lupte la titlu atât de repede"

Săpunaru, sincer înaintea meciului cu FCSB: "Nu se aştepta nimeni ca Rapid să se lupte la titlu atât de repede"

Rapid

Comentarii

Căpitanul Rapidului, Cristian Săpunaru, a vorbit despre derby-ul pe care echipa sa îl va disputa, sâmbătă, pe Arena Naţională, cu FCSB.

"Urmează un meci greu cu ocupanta locului întâi, o echipă valoroasă, dar sperăm ca la finalul meciului noi să ne bucurăm pentru un rezultat bun. Acesta şi cel cu Dinamo sunt meciuri speciale pentru mine prin prisma copilăriei mele petrecute alături de Rapid.

Şi vor rămâne speciale toată viaţa mea. Nu se joacă titlul în meciul acesta. Intrăm în play-off, vedem la câte puncte suntem în spatele lor şi vom şti ce avem de făcut. Dar nu cred că se joacă în meciul acesta campionatul. Sub nicio formă, mai sunt 10 meciuri după aceea în play-off.

Dar acesta e derby-ul cel mai intens din ultimii ani, e cel care aduce cei mai mulţi suporteri de până acum.

Nu cred că putem vorbi doar de un singur jucător la FCSB, chiar dacă Florinel Coman e într-o creştere de formă imensă şi a fost omul lor decisiv în ultimele meciuri.

Trebuie să vorbim despre echipă, pentru că nu a jucat Florinel singur. Anul ăsta e ceva diferit la ei. Dar şi la noi e diferit. În trei ani să ajungă Rapid să se bată la campionat nu se aştepta nimeni", a spus fundaşul.

Săpunaru susţine că echipa se va simţi ca acasă pe Arena Naţională, chiar dacă pe acest stadion îşi dispută FCSB meciurile de pe teren propriu.

"Urmează o pagină frumoasă din istoria Rapidului. S-a spus după meciul cu UTA că o să fie nevoie să jucăm pe Arena Naţională, nu credea multă lume, dar în două zile a fost sold-out. Ăsta e fotbalul. Şi clubul Rapid cred că a fost corect acordând toată peluza celor de la FCSB. Noi jucăm acasă acest meci, chiar dacă este terenul pe care evoluează ei acasă. Suntem în faţa suporterilor noştri şi sperăm să plece acasă fericiţi", a precizat Cristian Săpunaru.

Rapid o întâlneşte pe FCSB, sâmbătă, de la ora 20:00, pe Arena Naţională, într-o partidă contând pentru etapa a 30-a, ultima a sezonului regulat al Superligii. Meciul va fi în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: sapunarurapid 

viewscnt
Articole similare