Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Şumudică ştie de ce s-au întors turcii împotriva lui: ”Totul a pornit de acolo!”

Şumudică ştie de ce s-au întors turcii împotriva lui: ”Totul a pornit de acolo!”
Comentarii

Marius Şumudică s-a despărţit de Gaziantep după doar câteva luni petrecute pe banca echipei din oraşul din sudul Turciei.

Marius Şumudică s-a întors în România!

Marius Şumudică şi-a încheiat cu un gust amar a doua experienţă a sa de pe banca celor de la Gaziantep. Antrenorul român a dezvăluit că a simţit ”momentul” în care turcii s-au ”întors împotriva lui”. 

  • 27 de meciuri a adunat Şumudică pe banca lui Gaziantep, în al doilea mandat: 10 victorii, 6 remize şi 11 înfrângeri.

„Mă simt foarte uşurat, mă simt bine că am ajuns acasă. Eu mi-am dorit să plec de la Gaziantep, deja anunţasem pe majoritatea oamenilor din club după ce am văzut ce se întâmplase cu o săptămână înainte şi problemele pe care le aveam cu presa locală. Ştiu de cine erau generate aceste probleme, dar nu are rost, pentru mine e un subiect închis.

Am decis să plec înaintea jocului cu Antalyaspor. Practic, eu am preluat această echipă cu zero puncte după 5 etape, un gol marcat şi 10 primite şi - dacă se face un clasament de când am preluat eu echipa - sunt pe locul 14 din 20 de echipe, cu 7 victorii, 7 egaluri şi 9 înfrângeri.

Pentru mine a fost o experienţă OK, am întâlnit antrenori de mare valoare, jucători la fel. Obosisem, simţeam că nu pot să mai transmit nimic echipei. Am încercat, de o lună tot vorbeam cu başkanul şi-i spuneam că vreau să mă opresc. Chiar dacă bătusem la Istanbulspor. Nu şi-a dorit, dar până la urmă n-a avut încotro şi mi-a acceptat demisia.

Paşaportul turc i-a dat dureri de cap lui Şumudică

Toate astea au fost generate de foarte multe atacuri după ce s-a spus că mi se dă paşaportul turc. Presa din Gaziantep a avut fel de fel de atacuri. Eu nu vorbeam aici, în România, dar toţi preluau ce scriau cei de acolo şi care, de fapt, nu făceau decât să mă desfiinţeze.

Erau antrenori care pierdeau 6-7 jocuri, eu am pierdut unul singur, bătusem la Istanbulspor, făcusem egal cu Samsunspor apoi, şi am pierdut cu Başakşehir, o echipă foarte bună. Totul a fost concertat, împotriva mea. Atunci am zis că nu mai pot, nu vreau să stau să fiu hulit într-un oraş în care, în ultima zi când mi-am încheiat socotelile, m-am dus pe la bancă, pe la farmacie, să mai cumpăr ce nu se găseşte pe aici, şi toată lumea mă oprea pe stradă şi-mi spunea că mă roagă să nu plec.

Eu le doresc baftă, le doresc din suflet să rămână în prima ligă pentru că asta înseamnă că cele 28 de puncte pe care le-am făcut şi eu contează enorm!”.

Marius Şumudică se află la a cincea experienţă pe banca unei formaţii din Turcia. Şumudică le-a mai antrenat pe Kayserispor, Rizespor, Yeni Malatyaspor şi Gaziantep (2019-2021).

Afla mai multe despre: marius şumudicăgaziantepturcia 

viewscnt
Articole similare