You are here:

Mouctar Diakhaby, jucător celor de la Valencia, a fost operat cu succes la genunchiul drept

Mouctar Diakhaby, jucător celor de la Valencia, a fost operat cu succes la genunchiul drept
Comentarii

Fotbalistul de origine franceză Mouctar Diakhaby, de la Valencia, a fost operat cu succes vineri, la genunchiul drept, a anunţat clubul spaniol pe propriul site.

Mouctar Diakhaby, fotbalistul de la Valencia, a fost operat cu succes la genunchiul drept

Mouctar Diakhaby a fost operat vineri la Centrul Ortopedic Santy din Lyon. „A fost o operaţie laborioasă, dar adevărul este că a fost un succes”, a declarat dr.Pedro Lopez, managerul medical al clubului Valencia. „S-a făcut o reconstrucţie multiligamentară şi suntem foarte mulţumiţi de cum a decurs totul”, a mai spus Lopez.

Medicul a mai explicat că „s-a luat decizia ca operaţia să fie efectuată la Lyon şi de a apela la Bertrand Sonnery-Cottet, pentru că este un specialist care are o reputaţie importantă pentru acest tip de accidentare”.

Fundaş central sau mijlocaş, Mouctar Diakhaby (27 de ani) este născut în Franţa, dar evoluează pentru echipa naţională a Guineei. El a fost scos pe targă sâmbătă, 2 martie, în timpul meciului dintre Valencia şi Real Madrid (2-2). Potrivit presei spaniole, Diakhaby va trebui să petreacă cel puţin zece luni în afara terenului.

Afla mai multe despre: mouctar diakhabyvalenciareal madrid 

viewscnt
Articole similare