Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ion Ţiriac, anunţ de ultimă oră despre implicarea la Dinamo: "Mâine le dau banii! Dar asta mă interesează"

Ion Ţiriac, anunţ de ultimă oră despre implicarea la Dinamo: "Mâine le dau banii! Dar asta mă interesează"

Dinamo București

Comentarii

Ion Ţiriac a vorbit despre o eventuală implicare la Dinamo iar semnele sunt optimiste. Fostul mare tenismen în vârstă de 84 de ani a vorbit despre condiţiile care ar trebui îndeplinite pentru înfăptuirea unui astfel de scenariu.

Ţiriac a început cu un răspuns timid discuţia despre o eventuală investiţie în clubul din Superliga.

"Nu sunt domnul Şucu, nu mă pricep la fotbal! Dacă ar fi de băgat bani într-o echipă de fotbal şi dacă aş avea în spate un om care a fost acolo ca Hagi, ca Lucescu, ca ăştia, da..", a spus Ion Ţiriac, pentru GSP.

Fostul mare sportiv a impus o condiţie importantă, în cazul în care ar investi la Dinamo. Acesta a vorbit şi despre relaţia sa cu fotbalul şi în ce condiţii ar vrea să trăiască un meci al celor de la Dinamo.

În ce condiţii ar investi Ion Ţiriac la Dinamo

"Eventual să stau în tribună, să nu mă cunoască nimeni. Să mă bucur sau să plâng cu echipa. Dar nu este cazul! Este prea complicat. Ultraşii de-o parte, chibiţii de altă parte, pasionaţii de altă parte. Eu sunt doar pasionat de fotbal", a mai spus Ţiriac.

Ion Ţiriac a vorbit despre singura condiţie impusă şi a evidenţiat un aspect pe care îl consideră crucial, investiţiile în copii şi juniori.

"Dacă Dinamo îmi face o şcoală de copii, cu o mie de copii la şcoală şi-mi arată unde se antrenează, mâine le dau banii! Asta mă interesează. Copii, copii, copii, copii. Să aibă ce n-am avut eu!", a mai spus Ţiriac.

Dinamo este pe locul 14 în clasamentul din Superliga, la începutul play-out-ului. Formaţia antrenată de Zeljko Kopic s-a impus cu scorul de 1-0, pe teren propriu, împotriva celor de la UTA Arad, în ultima etapă a sezonului regulat.

Afla mai multe despre: dinamoion tiriacmircea lucescusuperliga 

viewscnt
Articole similare