Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Zeljko Kopic a oferit prima reacţie după Dinamo - UTA 1-0: „Suntem pe drumul cel bun!”

Zeljko Kopic a oferit prima reacţie după Dinamo - UTA 1-0: „Suntem pe drumul cel bun!”
Comentarii

Dinamo a câştigat duelul cu UTA Arad, scor 1-0, în Superliga României.

Declaraţiile lui Zeljko Kopic după victoria lui Dinamo cu UTA Arad

La finalul meciului de pe „Arcul de Triumf”, Zeljko Kopic a tras concluziile şi considră că Dinamo se află pe drumul cel bun chiar înainte de play-out.

„Cred că prima repriză a fost foarte bună, am mai avut câteva ocazii de a marca şi al doilea gol. Am fost stabili pe tranziţii şi nu am riscat foarte mult. Am fost foarte stabili în defensivă, dar mi-aş fi dorit să fim mai periculoşi pe contraatac.

În opinia mea, mereu e vorba de echipă. Conexiunea dintre jucători e foarte importantă, pe asta ne bazăm mereu. Nu pot să spun că doar într-un moment s-a făcut schimbarea. Am lucrat zi de zi, aveam probleme, dar şi acum suntem în zona retrogradării. Muncim, suntem pe drumul bun, dar cred că vom reuşi în final.

Următorul meci o să fie foarte greu. Trebuie să ne relaxăm acum, dar să ne pregătim foarte bine pentru următorul meci. Suntem într-o formă bună, dar mereu sunt lucruri de îmbunătăţit în toate aspectele jocului.

Trebuie să fim mai periculoşi pe contraatac, dar sunt satisfăcut momentan. Politic este foarte important pentru că înţelege cum să creeze spaţii între linii, cum să menţină posesia şi să-i elibereze pe coechipieri. Trebuie să avem răbdare cu el. Nu am timp să mă gândesc la nimic altceva decât antrenamente”, a declarat Zeljko Kopic la finalul partidei cu UTA Arad.

Afla mai multe despre: zeljko kopicdinamouta 

viewscnt
Articole similare