Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Previziunea lui Dan Şucu s-a îndeplinit! Ce spunea patronul Rapidului în urmă cu două luni, despre noul titular al echipei

Previziunea lui Dan Şucu s-a îndeplinit! Ce spunea patronul Rapidului în urmă cu două luni, despre noul titular al echipei

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a vorbit despre unul dintre tinerii săi jucători de flanc stâng, Robert Bădescu. Finanţatorul giuleştenilor l-a evidenţiat încă de la primele sale minute alături de echipa mare, la meciurile disputate în cadrul cantonamentului echipei din Turcia.

La începutul lunii ianuarie, în timp ce se aflau în Turcia, pentru a efectua stagiul de pregătire, înainte de începerea părţii secunde a campionatului, Rapid disputa un amical împotriva celor de la Sakaryaspor, meci amical încheiat cu scorul de 3-3.

Dan Şucu a rămas impresionat de Robert Bădescu (18 ani), tânârul rapidist care evoluează pe postul de fundaş stânga. 

Dorinţa lui Dan Şucu, devenită o realitate, la doar două luni distanţă

"Nu vreau să vorbesc despre achiziţiile cunoscute. Asta este treaba antrenorului, a preşedintelui. Consider că ne-am întărit prin noii veniţi, mai ales acum după ce l-am luat şi pe Djokovic.

Dar pe mine cel mai mult m-a bucurat apariţia acestui copil, Bădescu. Mi-a plăcut că a jucat cu curaj, cu dezinvoltură. Are 18 ani şi e rezerva lui Borza, care are şi el tot aceeaşi vârstă. Avem asigurat postul de fundaş pe banda stângă pentru mult timp.

Nu dau eu sfaturi staff-ului tehnic, dar Bădescu este unul dintre liderii generaţiei de la tineret şi chiar sper să-l văd jucând şi în campionat", spunea Dan Şucu, la începutul lunii ianuarie, conform GSP.

Astfel, previziunea patronului celor de la Rapid s-a îndeplinit. Motivul? Suspendarea primită de Andrei Borza, concurentul lui Robert Bădescu pentru postul de fundaş stânga, în urma escapadei de la Iaşi, după înfrângerea bucureştenilor pe terenul Politehnicii Iaşi, scor 3-1.

De atunci, Bădescu a profitat de oportunitatea apărută şi nu a dezamăgit. Tânărul fundaş lateral care a ajuns la academia Rapidului în anul 2022 şi-a câştigat locul de titular în faţa campionului din sezonul trecut, cumpărat de Rapid în această vară, de la Farul. 

Bădescu a bifat trei prezenţe, fiecare a câte 90 de minute, de la incidentul de la Iaşi. 90 de minute în victoria cu scorul de 4-1 cu UTA, meciul său de debut în Superliga, în care a reuşit să marcheze golul de 2-0. 90 de minute pe terenul Universităţii Craiova, într-o remiză cu scorul de 1-1 şi 90 de minute în victoria clară împotriva rivalilor de la FCSB, scor 4-0.

Afla mai multe despre: dan sucurapidrobert badescu 

viewscnt
Articole similare