Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Adrian Mititelu continuă revenirile la FC U Craiova. Fostul antrenor principal semnează, la şase luni de la plecare

OFICIAL | Adrian Mititelu continuă revenirile la FC U Craiova. Fostul antrenor principal semnează, la şase luni de la plecare

FC U Craiova

Comentarii

Adrian Mititelu continuă schimbările la nivelul staff-ului, la FC U Craiova. Patronul clubului l-a rechemat pe Florin Drăgan, fostul antrenor interimar al echipei, după şase luni de la plecarea sa de la FC U Craiova 1948.

Florin Drăgan, fostul antrenor interimar al formaţiei din Craiova face din nou parte din staff-ul grupării din play-out. Adus sub forma de antrenor interimar după plecarea lui Nicolae Dică de la începutul acestui sezon, Drăgan a petrecut câteva etape pe banca echipei, până la venirea italianului Giovanni Costantino.

Florin Drăgan, readus de Adrian Mititelu la FC U Craiova

Drăgan a fost înlăturat, alături de Dan Vasilică, un personaj controversat din cadrul clubului. La doar şase luni de la plecarea sa de la FC U Craiova, Drăgan s-a întors şi va ocupa postul de antrenor secund, sub Nicolo Napoli, omul care a revenit pentru a zecea oară pe banca celor de la FC U Craiova 1948, la sfârşitul sezonului regulat.

"Florin Drăgan revine în staff-ul FCU! Începând de astăzi, Florin Drăgan completează staff-ul FCU, revenind în poziţia de antrenor secund. Bine ai revenit, Florin Drăgan!", au anunţat cei de la FC U Craiova 1948, pe pagina de Facebook a clubului.

Nicolo Napoli şi Florin Drăgan vor avea parte de o misiune dificilă în play-out. Formaţia patronată de Adrian Mititelu este la doar un punct peste Dinamo, formaţie care a avut mari probleme, la începutul, cât şi la mijlocul sezonului regulat.

FC U Craiova îşi începe parcursul din play-out la Ploieşti, pe terenul Petrolului, o altă echipă care, în acest moment, trece printr-o schimbare la nivelul staff-ului. Partida de pe Stadionul Ilie Oană se va disputa luni, pe data de 18 martie, de la ora 20:30.

Cu 16 puncte vor începe oltenii acest play-out şi vor pleca de pe locul 13, loc care duce la barajul de menţinere în Superliga.

Afla mai multe despre: fc u craiova 1948fc u craiovaadrian mititeluflorin dragannicolo napoli 

viewscnt
Articole similare