Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Cu ce te-a convins Mititelu să te întorci a zecea oară?”. Nicolo Napoli a dat ”din casă”

”Cu ce te-a convins Mititelu să te întorci a zecea oară?”. Nicolo Napoli a dat ”din casă”

FC U Craiova

Comentarii

FCU Craiova se va duela cu Universitatea Craiova, mâine, de la 20:45, în direct la Orange Sport 1.

Napoli, înainte de FCU Craiova - Universitatea Craiova

Nicolo Napoli (62 de ani) a revenit la FCU Craiova, pentru al zecelea mandat.

”Ne aşteaptă o partidă foarte grea, e derby-ul Craiovei. Va fi un meci dificil şi pentru noi, şi pentru ei, dar sperăm ca băieţii să facă un meci foarte bun.

(n.r - Cu ce te-a convins Adrian Mititelu să te întorci a zecea oară?) Cu nimic. M-a sunat domnul Mititelu înainte de a ajunge aici, să-l ajut.

Am venit cu plăcere şi sper că băieţii vor face un meci foarte bun. Am fost de multe ori aici când am fost chemat şi situaţia din clasament era dificilă. Eu sunt fericit că m-am întors aici. Sunt mulţi fotbalişti cu care am lucrat. Sper că vom salva echipa de la retrogradare.

Nu ştiu dacă putem ajunge la barajul pentru Conference League, e dificil. Vom vedea. Am fost într-un moment în care aveam nevoie de fotbal. A venit propunerea lui Mititelu şi am acceptat-o.

Cunosc foarte bine adversara. Nu e prima dată când o întâlnesc. Eu mă gândesc însă la echipa noastră şi sper să facem un joc foarte bun. Vedem la final de meci cine va câştiga”, a declarat Nicolo Napoli.

FCU Craiova a ajuns la şase antrenori în acest sezon, anterior fiind Florin Drăgan, Nicolae Dică, Paul Răducan, Giovanni Costantino şi Valentin David.

Napoli va fi al doilea antrenor italian al echipei craiovene în acest sezon, după Giovanni Costantino.

Afla mai multe despre: nicolo napolifcu craiovamititelu 

viewscnt
Articole similare