Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am primit deja oferte". Dan Şucu a dat anunţul. Interes major pentru un fotbalist de la Rapid

"Am primit deja oferte". Dan Şucu a dat anunţul. Interes major pentru un fotbalist de la Rapid

Rapid

Comentarii

Dan Şucu a vorbit despre un posibil transfer al mijlocaşului belgian în vârstă de 24 de ani, Xian Emmers, fotbalist care nu a mai jucat din luna octombrie, din cauza unei accidentări.

Mijlocaşul defensiv în vârstă de 24 de ani a bifat ultima sa prezenţă în tricoul Rapidului într-o remiză de pe terenul celor de la FC Hermannstadt, scor 1-1. Emmers a avut parte de o serie de meciuri bune, la începutul sezonului, care s-a sfârşit cu accidentarea sa.  Forma sa bună nu a rămas nerăsplătită. Finanţatorul clubului, Dan Şucu, a vorbit despre ofertele primite pentru fotbalistul belgian, înainte de accidentarea sa.

"Vă dau exemplul lui Emmers. A făcut 5-6 meciuri foarte bune şi am primit deja oferte interesante. Din păcate, s-a accidentat. Campionatul României este foarte vizibil, iar prezenţa la Rapid este şi mai vizibilă.", a declarat Dan Şucu, la Fanatik.

Dan Şucu a vorbit şi despre fotbalistul care poate genera o sumă colosală de bani pentru clubul său, Albion Rrahmani (23 de ani).

"Este o vitrină excepţională. În mod cert şi Rrahmani va merge într-un campionat şi mai puternic decât al nostru dacă va concretiza. Şi nu este singurul. Ceea ce este important pentru rapidişti.

Să înţeleagă că dacă există o profitabilitate din acest transfer va fi tot în folosul Rapidului pentru a căuta şi pentru a aduce jucători foarte buni. Nu plec cu bani acasă", a mai spus Şucu.

Cristiano Bergodi, antrenorul celor de la Rapid, s-a plâns de perioada lungă de inactivitate a fotbalistului belgian, care a suferit o ruptură la tendonul degetului mare, al piciorului drept.

Cristiano Bergodi: "Probabil am pierdut timp cu el"

"E o situaţie grea cu el, nu ştiu dacă revine el. A revenit în cantonament şi a simţit imediat, şi din nou, durere. Şi probabil am pierdut timp cu el... Emmers, poate că nu mai este (n.r. - în planuri, lot), nu ştiu, vedem. E bine că au venit alţi jucători", a spus Bergodi.

S-a ajuns, însă, la decizia păstrării lui Xian Emmers la Rapid, până la finalul sezonului 2024/2025. Anunţul a fost făcut la începutul lunii martie, iar prestaţiile sale de la începutul campionatului i-au convins pe şefii clubului să-i acorde o şansă fostului jucător al celor de la Inter.

Afla mai multe despre: dan sucurapidxian emmerssuperliga 

viewscnt
Articole similare