Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dan Şucu, replică solidă după declaraţia făcută de Gigi Becali: „Vreau ca băieţii să câştige şi să ne ia banii!”

Dan Şucu, replică solidă după declaraţia făcută de Gigi Becali: „Vreau ca băieţii să câştige şi să ne ia banii!”

Rapid

Comentarii

Rapid primeşte vizita celor de la FCSB, astăzi de la 20:00, în direct pe Orange Sport 1.

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali înainte de Rapid - FCSB

Patronul celor de la Rapid i-a răspuns lui Gigi Becali în privinţa primelor de victorie avute de giuleşteni. Omul de afaceri abia aşteaptă ca formaţia sa să câştige derby-ul cu FCSB. 

„Le-am transmis băieţilor că vreau să câştige şi să ne ia banii. Să nu ne lase cu bani în club! Că şi aşa sunt unii care zic că promitem prime mari pentru că ştim că nu vom câştiga şi nu le vom plăti.

Dar uite că s-a întâmplat în tur să le plătim. Şi am fost foarte fericiţi. Iar acum am fi cu atât mai fericiţi să dăm primele băieţilor”, a spus Dan Şucu, potrivit gsp.ro.

Iată declaraţia făcută de Gigi Becali înainte de meciul tur dintre Rapid şi FCSB, câştigat atunci de giuleşteni cu 2-1:

„Ştii de ce dă Şucu primă? Că jucătorii nu o iau. Foarte bine că dă. Are şi el orgoliile lui, ambiţiile lui. Dar că nu dă banii, îi va ţine în buzunar. Eu, dacă dau, dau cu CFR Cluj. Să dau eu cu Rapid? Cine e Rapid să dau primă? Şucu are orgolii cu mine, dar ce orgolii să am eu cu Rapid?”

Dan Şucu, optimist înainte de marele derby pentru Rapid: „Nici nu ne gândim la un rezultat prost cu FCSB!”

„Cel mai important lucru este faptul că Rapidul a ajuns să joace în Derby de România. Rapid – FCSB de sâmbătă este Derby de România şi cel mai important este faptul că echipa noastră a ajuns acolo, că este la cel mai înalt nivel şi acolo va rămâne mulţi ani de acum încolo.

Nu vreau să facem acum un ţel disperat din a câştiga titlul de campioană, bineînţeles că ne dorim asta, bineînţeles că ne dorim 3 puncte şi vrem să batem FCSB-ul.

Sunt convins că putem să facem asta, am făcut-o de atâtea şi atâtea ori, dar mult mai important şi mult mai frumos este că noi ajungem să jucăm pe Arena Naţională în faţa a 50.000 de oameni Derby de România cu FCSB.

Asta este marea realizare a Rapidului şi sunt mândru de suporterii noştri. Vom fi acolo, în prim plan, mulţi ani de-acum încolo. Evident că un rezultat negativ ne-ar afecta şansele la titlu, dar în niciun caz nu înseamnă că ar fi compromise 100%.Eu cred că adevărata bătălie se va da în play-off.

Însă, nici măcar nu ne gândim că am putea avea un rezultat prost împotriva FCSB-ului. Eu ştiu calitatea jucătorilor, entuziasmul suporterilor, ştiu cât de puternici suntem atunci când ne adunăm şi formăm adevărata familie a Rapidului.

Afla mai multe despre: dan sucurapidfcsb 

viewscnt
Articole similare